Print this page

Best FM zlepšuje pokrytie hlavného ťahu R1 Foto: Best FM

Rádio spustilo vysielače vo Zvolene a Žiari nad Hronom.

 

 

Rádio vylepšuje možnosti príjmu na hlavnom rýchlostnom ťahu R1. „Spustenie vysielačov vo Zvolene a Žiari nad Hronom prichádza na rad pred Leteckými dňami na Sliači. Chceli sme tak dať možnosť nielen obyvateľom týchto regiónov ale aj ich návštevníkom, aby ani počas cesty na Letecké dni neprišli o svoje Hviezdy – Hity - Legendy," hovorí manažér rádia Best FM Richard Dírer.

K zlepšeniu pokrytia na Slovensku dochádza spustením vysielania na frekvenciách vo Zvolene (88,1) a Žiari nad Hronom (91,0). Frekvencie s výkonom 200 W a 160 W zlepšia signál rádia Best FM na hlavnom rýchlostnom ťahu Slovenska. Rozšírenie pokrytia vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po spustení frekvencií v Piešťanoch, Trenčíne, Bytči a Žarnovici.

Nasledujúcou fázou zmien v rádiu Best FM bude spustenie ďalších frekvencií, ktoré rádio získalo v jesennom a jarnom výberovom konaní na RVR. V príprave na spustenie sú frekvencie v Trebišove a Nitre.

Rádio Best FM je založené na koncepte kvalitnej hudby a aktuálneho spravodajstva. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Záhorí a inde.