Print this page

Bývalý moderátor Expresu má v Europa 2 pikantnú nočnú show Archív IB

Bývalý dlhoročný moderátor rádia Expres Ivan Binďo Bindas je už v konkurenčnom rádiu Európa 2.

V rádiu Europa 2 bude mať vlastnú reláciu. Rádio ju avizuje ako „pikantnú nočnú show so šteklivými témami" s názvom „Nočná show Europy 2", ktorá sa bude vysielať denne od 20:00 do 24:00 hodiny.
„Sme veľmi radi, že sa nám po niekoľkomesačnom jednaní podarilo s Binďom dohodnúť na spolupráci a že sme dospeli k obojstrannej dohode. Myslím si, že večerná pikantná show je pre Binďa ako stvorená. Jeho typický sexy chrapľavý hlas a skvelé skúsenosti ocení určite nejedna poslucháčka, poslucháč," cituje tlačová správa rádia Jitku Fürst, riaditeľku rádia Europa 2. „Navyše, našou Nočnou show vyplníme prázdne miesto na trhu, pretože momentálne sa žiadne iné komerčné rádio na Slovensku a ani v Česku svojím poslucháčom neprihovára formou show aj vo večerných hodinách," dodala.

Podrobnosti: V Exprese nahradil Binďa Sabo

Ivan Bindas bol dlhé roky jedným z hlavných moderátorov rádia Expres. V lete z Expresu odišiel. Bindas začínal v Exprese v jeho začiatkoch, v roku 2000. Na začiatku ešte z Košíc monitoroval cesty na horskom bicykli, vtedy sa rádio profilovalo ako dopravné rádio. Neskôr bol regionálnym redaktorom spravodajstva a potom moderátorom v bratislavskej centrále rádia.