Print this page

Do Fun rádia sa dnes vráti Miňo, Šarkan, Python ale aj Stará natoč gramofón Foto: Julo Python

Niekdajší známi moderátori Fun rádia budú hrať hity 90-tych rokov v relácách ako Kokoriko, Muzikola či Stará natoč gramofón.

 


Fun rádio začalo vysielať pred 25. rokmi. Pri tejto príležitosti rádio dočasne mení program. V stredu 10. júna - v deň výročia - sa vysielanie vráti v čase. Počas celého dňa bude vysielať hudbu 90-tych rokov, ako v dobe, keď rádio vzniklo.

„Poslucháčom sa budú prihovárať najväčšie moderátorské hviezdy histórie Fun rádia. Znova bude počuť staré známe hlasy Mravca, Sláva a Miňa, Adely, Šarkana, Jula alias Pythona, Martina Nikodýma a mnohých ďalších, ktorí budú tento špeciálny narodeninový deň spoluvysielať so súčasnými moderátormi," píše rádio v tlačovej správe. Vo vysielaní sa objavia staré jingle aj relácie ako Kokoriko, Let´s Fun, Muzikola, Stará natoč gramofón, ale aj Fun News, Music News, Haló kto je tam.

 

Fun rádio ako prvé slovenské súkromné rádio začalo vysielať na frekvencii 94,3 FM 10. júna 1990. Vysielalo zo štúdia v Bratislave, na začiatku len 4 hodiny, zvyšok dňa sa preberal signál z vysielania francúzskeho Fun rádia. Postupne sa vysielanie z Bratislavy rozširovalo - zo 4 hodín na 12 a konečných 24 hodín denne.

Foto: Fun rádio

Nahrávka vysielania z roku 1992 z archívu Jula alias Pythona.