Print this page

Rádio Slovensko bude mať moderátorské dvojice, aj z Fun rádia Foto: RTVS

V Rádiu Slovensko sú od 1. februára zmeny vo vysielaní.

 

 

Prvú moderátorskú dvojicu budú tvoriť doterajší ranní moderátori Ivana Ilgová a Roman Bomboš. V rozhlase pôsobia 22 rokov.

Druhú dvojicu budú tvoriť moderátori Petra Bernasovská a Andrej Wallner. Bernasovská prišla do RTVS pred 4 rokmi, Wallner minulý rok. Bernasovská v minulosti pracovala vo Fun rádiu, Rádiu Express aj v televízii Markíza. Andrej Wallner začínal v Twiste, na Exprese mal reláciu Made in Wallner, do Rádia Slovensko prišiel minulý rok, moderoval popoludňajšie vysielanie. "Ponuka moderovať ranné vysielanie pre mňa predstavuje veľkú zodpovednosť a vážim si dôveru, ktorú do mňa moji kolegovia vložili," povedal Wallner.

Foto: RTVS

Od moderátorských dvojíc Rádio Slovensko očakáva oživenie ranného vysielania. "Roman Bomboš je pre mnohých poslucháčov neodmysliteľným ranným hlasom, keďže ranné vysielanie moderuje už 12 rokov. Výsledky aktuálnych prieskumov nám ukázali, že patrí medzi najlepšie rozpoznateľné hlasy Rádia Slovensko. Spolu s Ivanou Ilgovou si už vyskúšali moderovanie vo dvojici - išlo nielen o skúšobné vysielanie, ale vo dvojici moderovali naše špeciálne vysielania," povedala šéfdramaturgička Rádia Slovensko Martina Kubániová.