RTVS hľadá novú zábavnú reláciu

RTVS hľadá novú zábavnú reláciu Foto: RTVS

 RTVS hľadá vhodné námety pre novú zábavnú rozhlasovú reláciu.

 „RTVS chce obohatiť ponuku súčasných rozhlasových zábavníkov o ďalšie relácie, a preto dáva priestor tvorcom so zaujímavými nápadmi," píše RTVS v tlačovej správe.

Nová relácia má od apríla doplniť už existujúce nedeľné relácie: talkshow Adely Banášovej - Vinczeovej Spojky a Dvojbodky, čo je dvojtýždenník s Milanom Lasicom, Pavlom Danišovičom a ich hosťom.

Záujemcovia môžu prihlásiť námety do 31. januára. Môžu sa registrovať iba pôvodné a doteraz nezverejnené projekty. „Tie správca Centrálneho registra námetov zašle na posúdenie dramaturgii v Odbore vlastnej tvorby a následne ich prerokuje Dramaturgická rada. Definitívne rozhodnutie o prijatí konkrétneho námetu je na Programovej rade," píše RTVS.

„Neuspokojíme sa s rutinnými riešeniami a našim poslucháčom chceme prinášať čo najpestrejšiu ponuku prístupov k programu - aj k tomu s prívlastkom oddychový, alebo dokonca zábavne ladený. Neuzatvárame sa, o našom pátraní po nových osobnostiach a programoch by malo vedieť čo najviac potenciálnych spolupracovníkov," cituje RTVS v tlačovej správe Zuzanu Belkovú, poverenú riadením Odboru vlastnej tvorby SRo.