Rádio Europa 2 bude odovzdávať Hudobné ceny

Rádio Europa 2 bude odovzdávať Hudobné ceny Foto: Europa 2

Rádio Europa 2 ocení aj tento rok tých najlepších interpretov zo slovenskej, ale aj zahraničnej hudobnej scény.

 

Rádio organizuje 5. ročník udeľovania Hudobných cien, slávnostné odovzdávanie bude 24. mája v jednom z bratislavských klubov, kde vystúpia - Kali, Ego a Celeste Buckingham.

 

O ocenených interpretoch budú môcť poslucháči rozhodnúť prostredníctvom online hlasovania na webe rádia www.europa2.sk, od 2. apríla. Zahlasovať za svojich favoritov bude možné v nasledujúcich kategóriách:

- slovenský spevák/speváčka,
- zahraničný spevák/ speváčka,
- slovenská/ zahraničná skupina,
- slovenský/ zahraničný song roka,
- slovenský/ zahraničný videoklip.


Na samotnom udeľovaní cien budú vyhlásení aj víťazi 2 špeciálnych kategórií – absolútnym víťazom sa stane interpret s celkovo najväčším počtom hlasov a titul objav roka získa ocenená/ ý na základe výberu samotného rádia.
„Na základe minuloročného úspešného ročníka pokračujeme s odovzdávaním Hudobných cien v klube. Nabitý program, exkluzívne koncerty a perfektnú atmosféru si tak naši poslucháči a fanúšikovia môžu znovu vychutnať LIVE spolu s nami priamo na evente, prostredníctvom vysielania on-air, online cez video stream alebo cez sociálne siete,“ hovorí Eva Kinzelová, marketingová a online riaditeľka rádia Europa 2.