Print this page

Slovenská sporiteľňa zrušila plánovanú televíznu kampaň, kvôli Matejovi Tóthovi Foto: Slovenská sporiteľňa

 Slovenská sporiteľňa zrušila plánovanú vianočnú televíznu kampaň.

 

Rozhodla sa postaviť za slovenského atléta Mateja Tótha, ktorého už niekoľko mesiacov Svetová antidopingová agentúra podozrieva z dopingu.

„Slovenská sporiteľňa si cení dlhoročné partnerstvo s Matejom Tóthom a verí mu aj v tejto ťažkej situácií. Preto sa rozhodla zrušiť plánovanú vianočnú televíznu kampaň. Už kúpený reklamný priestor venuje Matejovi, aby mohol poďakovať všetkým, ktorí mu stále veria," píše v tlačovej správe Slovenská sporiteľňa.
V špeciálnej kampani je ústrednou postavou Matej Tóth, ktorý ďakuje "ľuďom, ktorí dokážu veriť."

„Keď mi bol predstavený koncept kampane, neváhal som ani sekundu. Páči sa mi myšlienka a spôsob komunikácie kampane. Verím, že sa nám spoločne podarí aj v bežných ľuďoch vzbudiť vieru v samých seba. Týmto chcem poďakovať vedeniu mojej banky, ale aj bežným ľuďom za obrovskú dôveru," povedal Matej Tóth, ktorý mal kvôli nezrovnalostiam v biologickom pase pozastavenú činnosť, a preto nemohol na augustových majstrovstvách sveta v Londýne obhajovať svoj titul.
S Tóthom predĺžila banka spoluprácu o ďalší rok.

„Dnes stále nevieme, ako dopadne podozrenie Mateja Tótha z dopingu. Myslíme si ale, že ak niekomu veríte, tak je dôležité stáť pri ňom aj v krízovej situácii. Je to dôležité pre neho, aj pre jeho najbližších. Matej Tóth je slušný človek, ktorý doteraz nikdy nesklamal, preto sme presvedčení, že je správne mu veriť," povedal Štefan Máj, generálny riaditeľ Slovenskej sporiteľne.