Print this page

Emma Drobná je tvárou novej kampane Coca-Cola Foto: Coca-Cola

Tvárou novej komunikačnej kampane spoločnosti Coca-Cola je speváčka Emma Drobná. Víťazka SuperStar z roku 2015 je tvárou Coca-Cola v televíznom spote ale aj na sociálnych sieťach, či v rádiách.


Po dlhých rokoch Coca-Cola Company pripravila na Slovensku veľkú lokálnu kampaň, ktorá je prispôsobená špeciálne strednej Európe – Slovensku a Česku. A to nielen výberom ústrednej postavy, ktorou je víťazka miestnej SuperStar, ale aj lokálnou kreatívou, hereckým obsadením, ambasádormi.

S výraznejšou lokalizáciou začala spoločnosť už skôr, keď si vybrala pre Olympiádu Veroniku Velez-Zuzulovú (v ČR Ester Ledeckú). Teraz pokračuje so SuperStar a Emmou Drobnou.

Kľúčovým prvkom kampane je televízny spot „Elevator“, natočený v pražskom hoteli International a filmových ateliéroch Prague Studios. Reklamu určenú pre český a slovenský trh režíroval argentínsky režisér Robert Llauró, ktorý pôsobí prevažne v New Yorku a so značkou Coca-Cola spolupracuje dlhodobo. Spot podľa rovnakého scenára bol vyrobený pre rôzne krajiny s využitím celebrity známej v danej krajine.

Ako súčasť televízneho spotu „Elevator“ naspievala Emma Drobná svoju verziu piesne „Taste The Feeling“, ktorá je ústrednou melódiou reklám značky Coca-Cola po celom svete. Reklamná pieseň sa objaví aj v rádiách. Emma Drobná bude rovnako ambasádorkou značky na sociálnych sieťach.

„Hudobná súťaž SuperStar je mimoriadnym projektom, z ktorého vzišiel rad talentovaných spevákov, preto nás veľmi teší, že môžeme ako ambasádorku kampane predstaviť práve Emmu Drobnú, jednu z víťaziek súťaže. Emma je nadanou mladou speváčkou a pri natáčaní televízneho spotu sa navyše prejavil aj jej prirodzený herecký talent,“ hovorí Katarína Hladíková, Senior Brand Manager spoločnosti Coca-Cola, a dodáva: „Cieľom kampane je sprostredkovať našim fanúšikom jedinečné a nezabudnuteľné okamihy.“

Súčasťou kampane je aj spotrebiteľská súťaž o WOW zážitky spojené so SuperStar.