Print this page

Slovensko má na súťaži SABRE Awards EMEA osem shortlistov Foto: Sabre Awards


O prestížne ocenenie SABRE Awards EMEA 2018 bojujú opäť aj agentúry zo Slovenska.

 

V takmer stovke shortlistovaných kampaní majú svoje projekty aj tri agentúry zo Slovenska. Najviac, päť, ich získala komunikačná agentúra SEESAME Communication Experts.

Medzi nominovanými sú aj dve kampane od agentúry SKPR STRATEGIES za kampaň pre Slovenský olympijský výbor a kampaň Triad Advertising pre O2 Slovensko a O2 ČR a kampaň agentúry PR Clinic za kampaň Cesta je cieľom: Úprimne na stavbe.

„Do finále sa dostali aj projekty, ktoré boli pod taktovkou dvoch našich nových tímov. Tie pokrývajú produktovú komunikáciu pre Lifestyle & Fashion značky a Employer Branding kampane pre našich klientov,“ povedala Michaela Benedigová, Managing Director & Partner Seesame. „Potvrdzuje sa tiež, že tak zákazníci, ako aj porotcovia na medzinárodných súťažiach na značkách čoraz viac oceňujú ich angažovanosť a odvahu vystúpiť zo svojej bezpečnej zóny. To je príklad kampane Youtuberi bojujú proti falošným správam pre GLOBSEC Policy Institute alebo kampane Sloboda nie je (stále) samozrejmosť pre spoločnosť O2, na ktorej sme sa podieľali s ďalšími dvomi agentúrami zo Slovenska a Českej republiky,“ dodala Benedigová.

Mená víťazov budú známe na slávnostnom ceremoniáli v Amsterdame, 23. mája 2018, píše agentúra v tlačovej správe.

SABRE Awards je celosvetová branžová súťaž, ktorú vedie rešpektovaný analytik Paul Holmes. V regionálnom kole EMEA bolo podaných viac než 2 500 prihlášok, ktoré posudzovali štyri desiatky porotcov z celej Európy, uznávaných expertov v oblasti marketingu, PR a Public Affairs.