Print this page

Spot na Orange TV Svet sa natáčal v ateliéroch, kde vznikajú americké filmy Reprofoto youtube/Orange

Spoločnosť Orange Slovensko prichádza v polovici augusta s novou službou Orange TV, ktorú v predstihu predstavuje v novom špeciálnom reklamnom spote.


„Dámy a páni, vitajte vo svete Orange TV, kde objavíte to najlepšie z televíznej zábavy!“ víta zvedavých cestujúcich v neobvyklom autobuse sprievodca herec Csongor Kassai. Takto sa začína spot operátora. Nasleduje bláznivá cesta autobusom po televíznom svete – autobus sa stane priamym účastníkom naháňačky v akčnom filme, hneď nato cestuje okolo animovaných rozprávkových postavičiek, okolo romantických hrdinov ale aj okolo intergalaktických votrelcov.
Nakoniec sa autobus ocitne priamo na futbalovom štadióne, počas zápasu Ligy majstrov. Všetko toto plánuje ponúkať nová Orange TV.

S nápadom prišiel kreatívny team agentúry Wiktor Leo Burnett pod vedením Martina Ondrušeka.

„Chceli sme ukázať, že naša TV je naozaj pre celú rodinu a ponúka to, čo všetci od TV očakávajú, čiže zábavu. Preto ukazujeme rodinku, mamu, otca, deti a rôzne filmové žánre, aby sme ukázali, že každý si príde na svoje a každý môže svoj obľúbený žáner prežívať naplno,“ povedala pre Omediach.com Alexandra Piskunová, hovorkyňa Orange Slovensko.

Spot sa točil tri dni. „Keďže sme chceli byt čo najviac autentickí, točili sme tam, kde sa točia naozajstné americké filmy a seriály,“ povedala Piskunová.

Reprofoto youtube/Orange

 Veľkovýpravné filmové scény rôznych žánrov sa natáčali v maďarských hollywoodskych ateliéroch a postprodukcia bola realizovaná v pražskom štúdiu UPP, ktoré už roky pracuje na najväčších svetových blockbusteroch. „Výroba tejto kampane bol naozaj zážitok a veríme, že bude rovnako aj pre diváka. Je to čisto slovenská záležitosť, až na českého režiséra, ktorým bol Stepan Fok Vodrážka,“ dodala hovorkyňa.

Vizitka kampane

Názov kampane: Orange TV
Klient: Orange Slovensko, a.s.
Reklamná agentúra: Wiktor Leo Burnett
Kreatívny riaditeľ: Martin Ondrušek
Art director: Martin Ondrušek, Ivo Zemanovič, Richard Lang, Juraj Vačko, Zuzana Porubcová
Copywriter: Marek Surovec, Juraj Dvorecký
Produkcia televízneho spotu: Filmservice Productions
Réžia: Štěpán FOK Vodrážka