Print this page

Keď nájdete lásku, je ľahké stratiť nielen hlavu. Slovenská sporiteľňa spúšťa novú kampaň na moderné poistenie Reprofoto Slovenská sporiteľňa

Krádež mobilu alebo tabletu či strata dokladov a kľúčov dokáže nielen znepríjemniť život, ale aj poriadne prevetrať peňaženku. Pri obľúbených hodinkách či šperkoch môže vyjsť krádež ešte drahšie. V neposlednom rade vie spôsobiť nepríjemnosti aj zneužitá platobná karta. Toto všetko a ešte mnoho ďalších situácií pomôže vyriešiť Poistenie osobných vecí a karty. Moderné poistenie, ktoré mení stratené či ukradnuté na nové. Nová kampaň Slovenskej sporiteľne štartuje 6. marca 2019.

 

 

„Kampaň na poistenie osobných vecí a karty je súčasťou posilňovania pozicioningu značky smerom k inováciám, nielen technologickým ale aj produktovým. Unikátnym produktom, ktorý je možné uzavrieť v tejto podobe len v Slovenskej sporiteľni, cielime primárne na aktívnych, mestských ľudí. Poistenie je pre nás súčasťou kvalitného finančného poradenstva a skvelou diferenciáciou, ktorá nám pomáha v akvizícii, ale aj v retencii. Už minulý rok sa nám výrazne zvýšil počet klientov, ktorí si svoje účty preniesli k nám. Bolo to aj vďaka viacerým inováciám, ako napríklad digitálny prenos účtu, naše nové digitálne bankovníctvo George a iné. Pomohlo nám tiež nové smerovanie značky. Za minulý rok sme sa významne posunuli vo vnímaní značky smerom k inováciám, máme ambíciu stať sa lídrom v tejto oblasti, rovnako ako v zodpovednosti. Významne sme sa posunuli vo vnímaní u mladšej mestskej, ale aj afluentnej cieľovej skupiny, s najväčším nárastom v Bratislave. Je to posledný región, v ktorom nie sme trhovým lídrom, a to chceme zmeniť. Moderné poistenie je ďalším dôvodom, prečo byť klientom našej banky. Aktuálnu kampaň budeme okrem tradičného mixu rozvíjať výraznejšie v prostredí sociálnych sietí. Tento rok budeme rovnako pokračovať aj v témach súvisiacich so spoločenskou zodpovednosťou, po úspešnom prvom ročníku grantu #mamnato, intenzívne pracujeme spolu s Nadáciou Slovenskej sporiteľne na ďalšom pokračovaní,“ povedala Dáša Juríková, riaditeľka odboru stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„So stratou prípadne krádežou osobných vecí sa spája množstvo negatívnych emócií. My sme sa ale na túto tému pozreli z iného uhla a rozhodli sme sa, že divákov nebudeme zbytočne strašiť. Namiesto toho im ukazujeme strácanie vecí v jednej z najpríjemnejších životných situácií – pri nájdení lásky. Keď už máme niečo stratiť, je pekné pri tom aj niečo nájsť. A ak je to láska, tak tá strata pravdepodobne aj stojí za to,“ povedala Eva Myjavcová, copywriterka kampane zo Zaraguzy.

 

Vizitka kampane

Kreatívny riaditeľ: Michal Pastier
Stratég: Juraj Pobjecký
Art director: Milan Malý
Senior copywriter: Eva Myjavcová
Social media manager: Nela Pazderková
Account: Katarína Kaššová, Eva Klimeková
režisér: Jonáš Karásek
kamera: Tomás Juríček
produkcia: Protos Productions : Barbara Kipsová, Andrea Mlynková
postprodukcia: studio Ekran : Peter Košťál
strih: Matej Beneš
hudba: FATMUSIC