Print this page

MS mimo mantinelov: Chápeme, že hokej je viac ako hra (VIDEO) Reprofoto Orange

Spoločnosť Orange Slovensko, ktorá je oficiálnym partnerom MS v hokeji 2019, prichádza s novou imidžovou kampaňou. Odohráva sa v prostredí bratislavskej školy, kde vládne šikana. Deťom pri nej pomáha súdržnosť a vzájomná pomoc, ktoré poznajú zo športu.

 „Chápeme, že hokej je viac ako hra a vďaka nemu z detí nevyrastú len športovci, ale hlavne cieľavedomí ľudia, ktorí našu krajinu posunú vpred. A preto stojíme pri tréneroch, rodičoch a kluboch, ktorým na budúcnosti Slovenska záleží,“ je hlavný slogan kampane, ktorý zaznie v spote a je aj na printovej kampani s názvom Orange a Hokej mimo mantinelov.

„V hokeji nejde len o to, aby sme vychovávali budúcich majstrov sveta. Hokej vďaka svojim hodnotám a komplexnosti formuje ľudí, ktorí majú disciplínu, chápu silu tímovej práce - vedia aké dôležité je pomáhať si, uvedomujú si, že bez odhodlania, vytrvalosti a tvrdej driny sa nedá dosiahnuť nič veľké. Hodnoty a zručnosti, ktoré deti získajú na hokejovom ihrisku, nezostanú len medzi mantinelmi, ale sprevádzajú ich aj v živote,“ povedal Miloš Lalka, riaditeľ úseku komunikácie a značky Orange Slovensko.

Vizitka kampane Orange - Hokej MS 2019 Mimo mantinelov

Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative director: Juraj Dvorecký
Art Director: Michal Gabriž, Jana Malatincová
Account manager: Michaela Kolrusová
Leopard production: Janka Horáková
Copywriter: Tomáš Kučírek
Graphic designer: Juraj Vačko
Klient: Orange Slovensko, Miloš Lalka, Katarína Špirková, Hana Čupilová
Produkcia: Leopard Production
Réžia: Max Turek
Hudba: Ironclad by Gyom
Trvanie: 20. 4. - 31. 5. 2019
Media: TV, Print, OOH