Print this page

Kampaň J&T Banky vychádza z podmorských diel úspešnej fotografky (VIDEO) Zdroj: MW Promotion

J&T Banka v týchto dňoch uvádza novú kampaň na jeden zo svojich investičných produktov. Pokračuje v komunikačnej línii spájania finančného sveta so svetom umenia.

 

Kampaň sa odohráva v podmorskom svete. Za kreatívnou ideou a stratégiou stojí reklamná agentúra MW Promotion. Scenár televízneho spotu vznikol na motívy fotografií Michaely Skovranovej, austrálskej fotografky slovenského pôvodu, ktorá pracuje aj pre National Geographic a je vizionárom Olympusu.

Jej tvorba je na pomedzí medzi dokumentárnou a umeleckou fotografiou so špecializáciou na podmorský svet. Zameriava sa okrem iného na environmentálne foto a video príbehy.

 

Televízny spot a videá pre digitálne prostredie sa natáčali hlavne pod morom na juhu Španielsku. Režisérom spotu je Peter Ehrenberger a na tvorbe snímok pod morom sa významne podieľal aj známy český dobrodruh, skúsený potápač a filmár Steve Lichtag, informuje agentúra MW Promotion.

„Princíp komunikačného konceptu je programovo priamočiary a jednoduchý. Jednoznačne upriamuje pozornosť cieľovej skupiny na produkt a jeho kľúčové benefity. Bez akýchkoľvek nadbytočných dejových a obsahových príbehov či zástupných symbolov. V dnešnej dobe, keď sú spotrebitelia atakovaní desiatkami, možno stovkami ,príbehov komerčných značiekʻ, sa táto puristická cesta ukazuje ako veľmi efektívna,“ hovorí Martin Marko, riaditeľ a stratég agentúry MW Promotion.

Foto: MW Promotion

„Súčasná kampaň pokračuje v komunikačnej línii, ktorú máme v našej privátnej banke nastavenú už niekoľko rokov. Spájame svet investícií so svetom umenia. V kampaniach dávame priestor špičkovým slovenským umelcom, pomocou ktorých komunikujeme najlepšie produkty na trhu, ktoré našim klientom ponúkame,“ hovorí riaditeľ marketingu a komunikácie J&T Banky Radovan Teuschel.

Vizitka kampane

Agentúra: MW Promotion
Idea Maker: Beata Hudecová
Art Director: Dominika Hampelová
Copywriteri: Beata Hudecová, Lukáš Porhajaš
Account Director: Mira Čechová
Strategy Director: Martin Marko
Online: Lukáš Porhajaš
Lead Management: Patrik Serbin
Produkcia: Joj Production
Režisér: Peter Ehrenberger