Print this page

Legendárny spot Ja nemusím, ja už ho vidím prichádza v zmenenej podobe (VIDEO) Reprofoto youtube Kofola

Známa vianočná reklama na Kofolu s dievčatkom, ktoré nemusí čakať na prasiatko, lebo už ho vidí, vysiela Kofola už od roku 2003. Tento rok prichádza na obrazovky opäť, ale v zmenenej podobe.

V druhej časti známeho spotu príde „prasiatko“ k starčekovi, ktorý na spôsob Deduška Večerníčka rozsvieti na oblohe hviezdy. „Na nočnej oblohe sa vďaka kúzlu prasiatka rozsvieti úplne nové súhvezdie, súhvezdie Prasiatka. Vďaka nemu bude môcť Zlaté prasiatko zazrieť skutočne každý, a to nielen počas Vianoc. Stačí nájsť Veľký voz a správne pospájať hviezdy v súhvezdí Veľkej medvedice,“ vysvetľuje Lucia Tarbajovská, marketingová manažérka Kofoly.

"Hlavnou zvieracou hrdinkou je prasiatko Zlatuška. Stvárnila ju šesťročná samička Bublina, ktorá si v spote zahrala aj so svojím trénerom Radimom,“ popisuje obsadenie Martin Macoun, senior brand manažér Kofoly.

Zdroj: Kofola

Natáčanie spotu sa realizovalo v októbri pri Českom Šternberku. Pre dokreslenie zimnej atmosféry bolo potrebné zaistiť umelý sneh. „Pri postprodukcii tohtoročnej dohrávky sme postupovali tak, aby jej výsledná podoba čo najviac zodpovedala dobe, kedy vznikol pôvodný spot, teda roku 2003,“ vysvetľuje kreatívny riaditeľ David Suda z WMC Grey, ktorá pokračovanie príbehu tvorila.

Spot vznikol v réžii Roberta Hloza, ktorý už má na konte jednu z letných reklám Kofoly (Kliešť, 2017). Spolu s WMC Grey sa na spote podieľala produkčná spoločnosť Dawson.

VIZITKA KAMPANE 
Klient:                       Kofola ČeskoSlovensko
Kreatívna agentúra:     WMC Grey
Creative Director:         David Suda
Art director:                   Roman Hynek
Copywriter:                   Ondřej Zvolský
Account director:          Martina Vacíková
Account manager:        Jan Štička
Réžia:                             Robert Hloz
Produkcia:                     Dawson