Print this page

Nový spot Slovenskej sporiteľne pripravoval známy režisér z Los Angeles (VIDEO) Foto: SlSp

Slovenská sporiteľňa prichádza s novou medzinárodnou kampaňou promujúcou investície do Georgea. Neobvyklá je tým, že bola vytvorená pre dva trhy súčasne. Okrem Slovákov je uvidia aj diváci v susednom Rakúsku, kde skupina Erste tiež pôsobí.

 

Televízny spot režíroval Eli Arenson, režisér z Los Angeles, ktorý má na konte reklamy pre Nike, Karla Lagerfelda, či videoklipy pre rapera A$AP Rockyho. „Pre Slovenskú sporiteľňu a Erste Bank vytvoril spot, ktorý ukazuje, ako jednoducho, bezpečne, vždy a všade bankovať s Georgeom,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

„Cieľom kampane je ukázať, že tak, ako je jednoduché s Georgeom bankovať, je odteraz jednoduché s Georgeom aj investovať. George prináša všetkým našim klientom veľkú novinku - možnosť investovať priamo zo svojho mobilu pár klikmi, čím nastavujeme nový klientsky štandard v oblasti investovania. Teší ma, že máme ďalší dôvod, ktorý potvrdzuje, prečo je George najobľúbenejšie mobilné bankovanie.“ povedal Peter Holík, vedúci marketingovej komunikácie Slovenskej sporiteľne.

„Nechaj to na Georgea. Založ si v Georgeovi investičné sporenie a investuj pravidelne už od 20 eur mesačne,“ je hlavný odkaz kampane.

Slovenská sporiteľňa je najväčšia mobilná banka. Jej modernú digitálnu platformu George už aktívne používa viac ako 840 tisíc ľudí. Mobilnú aplikáciu využíva 520 tisíc z nich.

Spolu so spustením online investovania spustila Slovenská sporiteľňa aj stránku www.digitalneinvestovanie.sk.

Kampaň je mediálne podporená nasadením v TV, digitále (programatic, social media, video), OOH (CLV, Kinoreklama) a v rádiu.

Vizitka kampane
Kreatívna agentúra: Jung von Matt
Art director: Eva Zefferer, Gerd Schulte-Doeinghaus
režisér:  Eli Arenson
produkčná spoločnosť: Kaiserschnitt Film

Adaptácia: Zaraguza
Art director: Milan Malý
Copywrighting: Eva Myjavcová
Account: Eva Klimeková
hudba: FATMUSIC