Print this page

Zdena Studenková v reklame na O2 sleduje samú seba takmer 24 minút (VIDEO) Reprofoto O2

V online kampani operátora O2 účinkuje opäť herečka Zdena Studenková. Tentokrát však v netradičnej polohe. Herečka v reklame sleduje samú seba – ako hrá v prvej časti seriálu HBO Terapia známu herečku, ktorá prišla na sedenie k terapeutovi. Toho stvárňuje český herec Karel Roden.

Herečka pije čaj a pritom z času na čas okomentuje svoju postavu.

V televíznom spote sa narozdiel od online kampane pri ponuke troch najvyšších variantov SMART Paušálov nekonečných objemov dát v O2 inšpirovali filmom Nekonečný príbeh.
 
„Internet je plný videí, na ktoré by sme sa mohli pozerať donekonečna. Rozkošné zvieratká, vtipné deti alebo bizarné videá. Každý si tam nájde to svoje. A práve to sme využili v našej kampani a vytvorili doteraz najdlhšie reklamné online video pre O2,“ hovorí Matúš Hliboký, kreatívny riaditeľ z agentúry TRIAD Advertising, ktorá stojí za digitálnym konceptom.

„Vyvstáva samozrejme otázka, prečo by sa ľudia mali pozerať na 25-minútové video. Odpoveď je jednoduchá – lebo s nekonečnými dátami od O2 môžu,“ vysvetľuje koncept Markéta Plichtová, manažérka sociálnych médií O2 Slovakia.

V online kampani sa okrem Zdeny Studenkovej objaví aj komik Fero Joke, či influencerka LucyPug, ktorí odkomunikujú svoj vlastný neobmedzený O2 Paušál. Ten okrem neobmedzených dát, volaní či SMS má v cene aj predplatné na rôzne aplikácie. Zdenka Studenková a Fero Joke si vybrali HBO GO a LucyPug zas hudobnú streamovaciu službu TIDAL.

Za konceptom kampane stojí agentúra Triad Advertising  v spolupráci s Oliver Agency.

Vizitka kampane:

Chief strategy & creative director: Martin Woska
Creative director: Vlado Kurek, Matúš Hliboký
Copywriter: Zuzana Tvarošková, Mária Hadzimová, Matúš Hliboký
Art director: Marek Barančík
Social media brand manager: Mária Hadzimová
Account manager: Zuzana Bosmanová, Juraj Chovanec