Print this page

Súčasťou novej komunikácie Tento s názvom Jemnosť prírody sú aj rozhovory Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej (VIDEO) Reprofoto youtube Veri Very

Značka papierových produktov Tento spustila novú komunikáciu s názvom „Jemnosť prírody“. Nový komunikačný koncept je postavený na dôležitosti udržateľnosti, ktorá značku sprevádza.

Súčasťou kampane sú série rozhovorov pod názvom Tento Deň s Veri na témy spojené s udržateľnosťou, ktoré moderuje Veronika Cifrová Ostrihoňová a postupne budú dostupné na jej YouTube kanály Very Veri. Jej prvým hosťom bola Kristína Tormová, slovenská herečka, instablogerka, podnikateľka a matka troch detí.

 

Nová komunikácia, ktorá odštartovala na začiatku apríla novým TV spotom, bude viditeľná cez rôzne ATL a BTL kanály, či spomínanú TV, online videá, ale aj online bannery, sociálne médiá, PR aktivity a  ďalších slovenských a českých influencerov.

 

Vizitka kampane:
Názov kampane: Jemnosť prírody
Klient: Metsä Tissue
Reklamná agentúra: Hasan & Partners
Mediálna agentúra: Panmedia
Digitálna agentúra: VMLY&R 
PR agentúra: 1st CLASS AGENCY
Produkcia televízneho spotu: Rawland Productions 

Nová kampaň prichádza po viacerých zmenách značky Terno - po úprave loga, dizajnu svojich produktov a vylepšenej kvalite 3-vrstvového toaletného papiera - ktoré sú upravené v súlade so stratégiou materskej spoločnosti Metsä Group založených na ohľaduplnom prístupe k životnému prostrediu. „Nová komunikačná kampaň rešpektuje toto smerovanie a je postavená na dvoch kľúčových aspektoch: jemnosť - ukazuje kvalitu produktov pod značkou Tento. Toaletné papiere sú pevné a zároveň majú ten najjemnejší papier vďaka jeho kvalite.  A príroda - ukazuje pôvod produktov značky Tento, ktoré sú z čistej prírody – z dreva. Stromy využívané na výrobu sú udržateľne spravované – za každý spracovaný strom sa vysadia štyri nové.

tento2.jpg

V súlade s stratégiou udržateľnosti sa spoločnosti podarilo znížiť spotrebu vody v závode v Žiline od roku 2010 o približne 30 % , znížiť objem plastov použitých na fólie produktov Tento od roku 2019 o 17 %,. Sekundárne plastové obaly produktov Tento sú 50 % z recyklovaného plastu, boxy, do ktorých sú balené kozmetické vreckovky, sú 100 % papierové, všetky produkty majú 100 % recyklovateľný obal a na ich výrobu sa nepoužíva kombinovaný materiál, až 70 % celkovej spotreby elektrickej energie závodu v Žiline je z blízkej hydroelektrárne, a v roku 2019 sa celkovo ušetrilo 97 ton emisií uhlíku CO2 a to vďaka kombinovanej doprave produktov zo závodu v Žiline – vlak/kamióny, tomuto prechodu z cestnej na vlakovú dopravu bol udelený certifikát GREEN Transport, informuje spoločnosť.