Print this page

Formula Red Bullu jazdí po Bratislave, bola aj na Bratislavskom hrade, včera prešla Karlov most (VIDEO) Reprofoto z videa Red Bullu počas jazdy po Karlovom moste

Formula 1 tímu Red Bull Racing prešla včera po Karlovom moste v Prahe, dnes sa objavila na nádvorí Bratislavského hradu, neskôr v blízkosti centra Bratislavy na Nivách. Do hlavného mesta Českej republiky a dnes Slovenska zavítal druhý tím aktuálneho ročníka majstrovstiev sveta Red Bull, ktorý na Slovensku a v ČR nakrúca propagačné video. Nie je vylúčené, že sa objaví aj na ďalších miestach Slovenska.

Včera prišiel tím do Malaciek:

Takto jazdila formula po novej ceste blízko autobudovej stanice na Mlynských nivách v Bratislave:

Osemvalcový motor bolo počuť aj na nádvorí Bratislavského hradu, o akcii informoval motoristický novinár Stevo Eisele:

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Stevo Eisele (@stevoeiselef1)

 

Akciu sprevádza zvýšené bezpečnostné opatrenia aj obmedzenia dopravy. Je pravdepodobné, že popoludní sa formula objaví na Starom moste. 

"Je to husté. Takto naštartovanú formulu 1 vidím prvýkrát v živote. Myslím si, že je to v Prahe prvýkrát aj naposledy. Je to super zážitok a veľmi sa mi to páči," povedal na mieste ČTK motocyklový jazdec Filip Salač.

 

Majstrovský tím z rokov 2010 až 2013 propagačnú akciu do poslednej chvíle tajil. Všetci aktéri a novinári v Prahe sa na mieste museli preukázať negatívnym PCR testom. Utajená zostala informácie ohľadom pilota. Zdroje okolo tímu len vylúčili že by šlo o aktuálneho jazdca MS Maxa Verstappena či Sergia Péreza a ani nepotvrdili, že by ním bol niekdajší pilot David Coulthard, ktorý už natočil niekoľko vídeí pre tím. Včera v dopoludňajších hodinách vozidlo RB7, s ktorým Sebastian Vettel vyhral v roku 2011 titul, prešlo na prvých záberoch po Karlovom moste. Neskôr bolo zvuk formuly počuť pri Pražskom hrade. Po následnom daždi a výmene pneumatík sa pokračovalo zjazdom do historického centra a popoludní natáčanie finišovalo pri soche Franza Kafku neďaleko Staromestského námestia.

Red Bull točil v minulosti propagačné spoty v Kitzbüheli, jeho formula jazdila po púšti, na Floride po pláži, alebo v Istanbule po moste, ktorý spája európsku a ázijskú časť mesta. V Česku alebo na Slovensku sa možno bude tím pohybovať aj v ďalších dňoch, konkrétny program zverejnený nebol.