Print this page

Telekom prichádza s globálnou kampaňou s Billie Eilish na podporu generácie Z (VIDEO) Foto: Telekom

Aj na Slovensko dorazila globálna kampaň telekomunikačnej spoločnosti Deutsche Telekom s názvom Futureproof, s ktorou dnes prichádza skupina Deutsche Telekom, ktorá chce prepojiť mladých, aby si medzi sebou pomáhali a boli si navzájom inšpiráciou.

Kampaň má pomôcť mladým ľuďom z generácie Z odhaliť svoj potenciál a inšpirovať ich pri skúmaní možností ich budúcej kariéry a pri identifikácii zručností a schopností, ktoré majú aj keď o nich možno sami nevedia, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Globálnou tvárou kampane sa opäť stala 7-násobná držiteľka ocenenia GRAMMY, americká speváčka Billie Eilish, ktorá hovorí: „Budúcnosť sa zdá byť neistá, ale vždy ma inšpiruje, keď vidím, čo dokáže naša generácia dosiahnuť, keď čelí najrôznejším výzvach.“

Claim kampane „Keď máš vášeň, máš budúcnosť“ predstavuje futuristické vyše dva a pol minútové video, v ktorom sa medzi ostatnými tvárami mihne aj samotná Billie Eilish.

„Minulý rok sme spustili aj kampaň „What We Do Next“, v ktorej sme búrali stereotypy o tom, že mladí sa na smartfónoch hrajú a nerobia nič užitočné. Jej tvárou bola mladá hviezda Billie Eilish. Prirodzeným pokračovaním je tohtoročná kampaň Keď máš vášeň, máš budúcnosť,“ hovorí Ondro Mikuš, senior špecialista online marketingu Slovak Telekom.

Video sa objaví vo viacerých recutoch v online a sociálnych médiách, kde bude kampaň prebiehať aj na Slovensku.

Projekt Futerproof podporili aj viaceré slovenské inšpiratívne mladé osobnosti. Ambasádormi projektu sa stali Tomáš Brngál, ktorý vyvinul VR aplikáciu na štúdium anatómie ľudského tela, či Julián Gerhart, autor projektu Zmudri.sk, ktorý má za cieľ učiť stredoškolákov kritickému mysleniu. Projekt podporujú aj Nikoleta Sekerešová, ktorá bude mládežníckou delegátkou Slovenska pri Organizácii spojených národov, Gretka Pavlovová, ktorá vo svojich 17 rokoch založila festival Atmosféra, Eduard Shlepetskyy, expert na automatizáciu robotických procesov a Michaela Knošková, ktorá sa vo svojich 16 rokoch stala spoluzakladateľkou programu Create & Control, ktorý vzdeláva stredoškolákov v oblasti politológie.

Kampaň Telekom prináša lokalizovaný digitálny nástroj https://futurefeed.telekom.com/sk-SK, ktorý pomôže mladým ľuďom lepšie pochopiť ich schopnosti a na základe osobnostných charakteristík odporučí, akým smerom sa môže uberať vo svojom budúcom pracovnom živote.

"Na rozdiel od existujúcich nástrojov, sa tento nástroj zameriava na jedinečnú perspektívu Generácie Z a identifikuje kľúčové trendy a zmeny vo svete práce a poskytuje prehľad prostredníctvom prispôsobeného a gamifikovaného zážitku," píše Telekom.