Print this page

VšZP má novú kampaň s hitom Dancing in the moonlight: „Všetko čo robíte, robte so srdcom“ (VIDEO)

Všeobecná zdravotná poisťovňa počas hlavného prepoisťovacieho obdobia prichádza s novou ATL kampaňou s leitmotívom ´Všetko čo robíte, robte so srdcom´.

„Motív srdca je symbolom zdravia, ale aj medziľudských vzťahov, lásky, pozitívnych emócií a vzájomného spojenia. Navyše, nám srdce symbolicky „patrí“ keďže ho nosíme vo svojom logu. Aby sme silu motívu srdca čo najviac podporili, srdcia sa v obrazoch rôznym spôsobom zvýraznia a v prípade TV spotov slúžia aj ako prechody z jednej scény do druhej. Vznikne tak symbolika, že členovia rodiny sú prepojení srdcom,“ vysvetľuje Petra Jurgošová, manažérka oddelenia marketingu a nových médií VšZP.

Do kampane zaradila poisťovňa celé portfólio svojich klientov – deti, tínedžerov, rodičov i seniorov.

„VšZP po rokoch komunikácie s rôznymi druhmi posolstiev nadväzuje na úspešnú minuloročnú kampaň v koncepte „Všetko so srdcom“. So srdcom a s rešpektom k veľkosti a histórii značky prebiehala aj realizácia tejto mediálnej kampane, aby sme po rokoch ticha vrátili VšZP inšpiratívny imidž silného a spoľahlivého partnera, ktorý jej právom patrí. Predstavuje ho nielen naša moderná rodina, technológie, ktoré sú už bežnou súčasťou nášho života, ale aj silný hudobný motív – kampaňou nás bude sprevádza známa pieseň Dancing in the moonlight vo verzii od kapely Toplader,“ hovorí Dominika Šulková, riaditeľka marketingu a komunikácie VšZP.

Kreatívne kampaň zastrešila agentúra MullenLowe GGK. „Klient po roku opäť prichádza so silnou propozíciou a naším cieľom je jasne ju spojiť so značkou VšZP. Aj preto sme napríklad pristúpili k využitiu permanentného brandingu v rámci TV spotov,“ povedal Vlado Slivka, kreatívny riaditeľ agentúry. Logo značky je prítomné na obraze po celý čas spotu a je nástrojom na posilnenie vizibility značky.

Vizitka kampane:
Headline kampane: Všetko čo robíte, robte so srdcom
Titulná pieseň: Toploader – Dancing in the moonlight
Agentúra: MullenLowe GGK
Kreatívny riaditeľ: Vlado Slivka
Stratég: Róbert Cyprich
Art Director: Timotej Kelecsényi
Copywriter: Roman Jurčák
Head of production: Jozef Hupka
Account manager: Marta Sekerková
Produkcia kampane: Laurinc Studio
Režisér: Daniel Laurinc
Producent: Viktor Šesták
Produkčný manažér: Sebastián Šimunek
Klient: VšZP
Dominika Šulková, riaditeľka marketingu a komunikácie
Petra Jurgošová, manažérka marketingu a nových médií
Sandra Miskolcziová, Matúš Drien – brand manažér