Print this page

Telekom v Tatrách nainštaloval bezdrôtovú Lesnú nabíjačku, pre medvede nahral špeciálny podcast (VIDEO) Reprofoto youtube Telekom

Telekom v spolupráci s Horskou záchrannou službou a TANAP-om predstavil tzv. Lesnú nabíjačku, no pripravil aj špeciálny podcast pre prípad, že v horách stretnete medveďa.

Operátor na tradičný tatranský smerovník pripevnil solárnu nabíjaciu stanicu, ktorá dokáže bezdrôtovo nabiť aj štyri mobily súčasne. Lesná nabíjačka sa nachádza v blízkosti tatranskej Rainerovej chaty. Dva solárne panely nainštalované na strieške smerovníka dopĺňa batéria umiestnená vo vnútri striešky. Novinku operátor promuje aj prostredníctvom reklamného spotu, ktorého tvárou je horský záchranár.

 

„Mobil je jeden z najužitočnejších nástrojov pre turistov v prírode. Pomáha im nájsť správnu cestu a umožňuje im privolať si pomoc, keď to najviac potrebujú. Práve preto je veľmi dôležité, aby bol dostatočne nabitý,“ hovorí Petra Novotná, manažérka značky a marketingovej komunikácie zo Slovak Telekomu. „Tešíme sa, že Horská záchranná služba aj TANAP náš nápad prijali s otvorenou náručou a že Lesná nabíjačka aj vďaka ich spolupráci teraz môže reálne pomôcť stovkám turistov,“ dodala Novotná.

 

Hlavnou témou komunikácie Telekomu v lete je turistika na Slovensku. Napríklad v televíznom spote a v online operátor nabádal turistov, aby navštívili aj menej známe turistické lokality Slovenska a pre tých, ktorí sa boja medveďov, Telekom vytvoril špeciálny podcast so zvukom rolničky na medvede.

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Michal Mrnčo, Denisa Šindelárová, Ivana Daučíková
Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi
Creative director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Roman Hríbik, Ivana Polohová
Art director: Eduard Drexler, Katarína Sopková, Veronika Holaňová
Unit director: Tatiana Hrutková
Account manager: Zuzana Havranová, Nikola Weng
Strategy planner: Kamil Charvát
Kamera: Lukáš Krist
Produkcia: Peter Hledík