Print this page

 Tajomná kampaň Paulus vs. Ihnačák vrcholí

Paulus vs. Ihnačák, alebo známy český kuchár Roman Pualus verzus známy slovenský kuchár Marcel Ihnačák. Už onedlho sa stretnú v súboji, hlása reklamný spot, aj bilbordy ako v Čechách, tak aj na Slovensku.

 


Blibordy, inzercia, reklamné a televízne spoty, ktoré pripomínajú štart televíznej relácie, vysielajú televízie už niekoľko týždňov. Na Slovensku ako JOJ, tak aj Markíza a RTVS. Nejde o reláciu konkrétnej televízie, ale o tízingovú kampaň, ktorá bude odhalená už v utorok. „Volám sa Marcel Ihnačák a chcel by som Vás pozvať na ochutnávku kuchárskeho umenia od skutočného majstra – teda mňa! Určite už viete, že čoskoro sa rozpúta súboj „Paulus vs. Ihnačák". Príďte a pomôžte rozhodnúť, ktorý z nás dvoch je lepší šéfkuchár. A určite Vám nemusím hovoriť, kto ním je...," avizuje pozvánka pre novinárov.

 

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o tízingovú uvádzaciu kampaň značky Lidl, tá si na Úrade priemyselného vlastníctva zaregistrovala aj ochrannú známku na názov a logo "paulus vs. ihnačák", ktorú si všimli české médiá aj Stratégie. Paulus už propagoval výrobky obchodného reťazca, ktorý pôsobí v oboch krajinách.

Kampaň využíva televíznu módu posledných rokov vysielať kulinárske šou a zároveň využíva mediálne známe osobností.

Spoločnosť Lidl sa zatiaľ ku kampani nevyjadrila.

Tzv. súboj kuchárov sa má uskutočniť 19. septembra, aký, zatiaľ zadávateľ neprezradil.