Print this page

Doba sa zmenila, je čas zmeniť aj banku, odkazuje 365.bank vo novej kampani (VIDEO) Foto: 365.bank

V najnovšej kampani 365.bank cieli na ľudí, ktorí majú tzv. starú banku a vyzýva ich, aby ju opustili.

V kampani porovnáva nemodernú spiatočnícku banku spred cca 30-tich rokov so súčasnou modernou bankou v online svete ale aj na pobočkách. „Život je zmena. A my v Trišesťpäťke vnímame zmeny v životoch našich klientov. V najnovšej kampani tak pripomíname, ako sa mení svet okolo nás. Kým kedysi sme na založenie účtu, či vybavenie úveru museli stáť v rade v banke a strpieť napríklad aj to, že bankár(ka) nemá svoj deň, dnes nám stačí pár klikov z mobilu a z pohodlia svojej obývačky,“ hovorí Tereza Molnár, Head of Client & Communication unit v 365.bank, ktorá má na starosti riadenie značky, komunikácie a zákazníckej skúsenosti. "V našej komunikácii chceme dosiahnuť, aby sa ľudia zamysleli, či ich aktuálna banka drží krok s dobou. A či nie je náhodou tým jediným, čo im zo starého sveta zostalo," dodáva Tereza Molnár.



Podľa jej slov za svojimi klientmi banka vidí nielen mladých ľudí, seniorov, či rodiny, ale všetkých dnešných ľudí. „Preto prichádzame aj s claimom ´Banka pre dnešných ľudí´, ktorým budeme rozvíjať svoj pozicioning,“ dopĺňa.

V spote je zobrazená 4-členná rodina, no túto cieľovú skupinu vníma Trišesťpäťka v širšom kontexte, ktorý bude rozvíjať v BTL kanáloch a v PR. „ Dnešní ľudia, to nie je len tradičná rodina, mladí, či seniori. Dnešní ľudia majú svoje špecifiká a potreby, ktoré sme ako banka pripravení riešiť a prispôsobovať tomu svoje produkty a služby. Sme presvedčení, že banka sa má meniť kvôli ľuďom, nie ľudia kvôli banke,“ uzatvára Tereza Molnár.

Kreatívny koncept pochádza z dielne jej dvornej agentúry Wiktor Leo Burnett.

365.bank zachováva v spote viaceré brandové prvky, najmä pokiaľ ide o farebnosť, ale aj neformálny tone of voice. Korporátny hlas sa v nich opäť prihovára hlavným postavám, s ktorými na obrazovke interaguje. Kampaň bude nasadená v rámci ATL, BTL, social media a v PR.

Vizitka kampane:

Klient: 365.bank
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Vladimír Lefík
Art Direction: Terézia Ščasnovičová
Senior Copywriter: Martin Motáček
Copywriter: Ladislav Macko
Account Director: Michal Kopriva
Digital Account Executive: Denis Kostelanský
Produkcia: Leopard Production
Vedúci výroby: Laura Hošoffová
Réžia: Maroš Milčík