Print this page

Kampaň Slovenskej sporiteľne o plnení sna odštartovala vo výťahu  a vyvrcholí reality šou na Markíze (VIDEO) Foto: Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa mení po rokoch vizuál s kampaňou o plnení sna, netradične s ružovými okuliarmi a vo výťahu.

 "Nová energizujúca, optimistická a digitálna kampaň oslavuje svet a sny mladých ľudí, ktoré vo výraznej miere ovplyvňujú technológie, digitalizácia, umelá inteligencia ale aj aj šport, hudba, móda a dizajn. Spolu s novou vizuálnou identitou prináša atraktívny zážitok so značkou Slovenskej sporiteľne a jednoducho prepája vizuálny svet banky s Georgeom," informuje banka v tlačovej správe.

"Kampaň vyvrcholí skutočným plnením podnikateľských snov v novej reality show, ktorú aktuálne produkujeme spoločne s komerčnou televíziou. Digitálne technológie podporujúce pozitívnu budúcnosť využijeme aj v prototype VR aplikácie Feartherapy. Spojili sme sa so startupom Gametherapy, ktorý sa zameriava na tému duševného zdravia a liečenie fóbii prostredníctvom virtuálnej reality. Podporujeme tak inovatívne slovenské firmy zlepšujúce budúcnosť, pretože len budúcnosť bez strachu vedie k prosperite,“ dopĺňa Dáša Juríková, riaditeľka Brand HUB-u Slovenskej sporiteľne.

Kampaň o plnení snov bude tvorená z niekoľkých fáz, v ktorých dostane priestor imidžové posolstvo, ale aj produkty a služby Slovenskej sporiteľne so zameraním na poradenstvo a finančné zdravie. Kampaň štartuje 60´s televíznym spotom s výrazným zastúpením digitálnych formátov. Doplnkovými médiami budú OoH v nákupných centrách, rádio a direct komunikácia. Všetky formáty a posolstvá budú postupne smerovať na kampaňovú landing page www.buducnostjevasa.sk.

„Ako líder veríme v schopnosti a potenciál mladých ľudí. Vnímame dôležitosť ich osobnostného rastu, priestoru na sebarealizáciu a plnenie snov ako základ spoločenskej prosperity a pozitívnej budúcnosti tejto krajiny. Značku Slovenskej sporiteľne sme začali modernizovať pred takmer piatimi rokmi ako významnú súčasť transformácie našej banky. Nová kampaň a vizuálna identita prepájajú posolstvo našej značky a jej takmer 200-ročnej histórie s budúcnosťou mladej generácie v našej krajine," povedal Peter Krutil, CEO Slovenskej sporiteľne.

„Mať sny je dôležité, ale ešte dôležitejšie je premeniť ich na budúcnosť. Ak sme v tom premieňaní zruční, žijeme život svojich snov a budúcnosť ja naša. Také je to jednoduché. V najnovšej kampani chceme mladých ľudí inšpirovať k snívaniu a zároveň k akcii. Cesta k uskutočneniu nášho sna sa môže začať kdekoľvek. Napríklad aj vo výťahu, keď sa namiesto rozpačitého ticha rozhodneme podeliť o naše plány. Skúste to!“ povedal Ondrej Kořínek, Creative Director Zaraguza.

Rebranding naštartovala Slovenská sporiteľňa už v januári 2023 s dôrazom na digitálne riešenia, projekt rebrandingu plánuje realizovať postupne v rokoch 2023 -2024.

Vizitka kampane:

Klient: Slovenská sporiteľňa
Kreatívna agentúra: Zaraguza
Mediálna agentúra: Wavemaker Slovakia
Creative Directors: Ondrej Kořínek, Martin Ondrušek
Strategist: Pavol Minár, Patrícia Reichlová
Art Direction: Martin Ondrušek, Andrej Nemček
Social Media: Martin Rajec, Lucia Peterková, Dominika Turcerová
Copywriters: Jozef Plichtík, Karin Hornáčková, Michal Mišanko, Ondrej Kořínek
Graphic Designer: Oliver Boďo, Richard Novák
Account Management: Ivana Fertáľová, Soňa Kaprálová, Vanda Molnárová, Marek Kabát
Produkcia: Bistro Films
Režisér: Laurence Dunmore
Fotograf: Marek Musil
Hudba: Koyotie - Best life