Print this page

Olympiáda bude spojená so značkou Slovak Telekom

Spoločnosť Slovak Telekom sa 1. novembra 2013 stala generálnym partnerom Slovenského olympijského výboru (SOV) a Slovenského olympijského tímu pri zimnej Olympiáde, ktoré sa uskutoční vo februári 2014 v ruskom meste Soči.

„Šport je jedným zo základných pilierov dlhodobej sponzoringovej stratégie skupiny Deutsche Telekom. Sme preto radi, že takýmto spôsobom môžeme podporiť slovenskú olympijskú reprezentáciu v zápolení s najlepšími športovcami z celého sveta," povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Slovak Telekomu. Slovak Telekom vstúpil do spoločnosti Digi Slovakia, ktorá má viacero nových športových staníc, stojí za nákupom vysielacích práv pre Slovak Sport.TV. V rámci svojho televízneho portfólia spoločnosť aktuálne ponúka 16 rôznych športových kanálov.
„Naša spoločnosť je priaznivcom olympijskej tradície a kvalitného športu vôbec, čo potvrdzuje nielen toto partnerstvo, ale aj naše tohtoročné televízne akvizície. Vďaka nim prinášame na slovenský televízny trh najviac športu a ten olympijský nebude výnimkou," povedal Švalek.

Slovak Telekom bol partnerom SOV aj v lete 2012. V minulosti podporoval národnú hokejovú a futbalovú reprezentáciu, bol partnerom bratislavského nočného behu.