Print this page

Zuno má hipstera a dievčatá na fit lopte

Banka ZUNO spúšťa novú kampaň, už bez retra.

Direct banka ZUNO prichádza s novým konceptom komunikácie a spúšťa novú televíznu kampaň. Tá je postavená na niekoľkých bežných životných situáciách, v ktorých poukazuje na jednoduchosť bankových operácií za pomoci internetu a mobilného telefónu.

Úvodný slogan reklamných spotov, v ktorých sa vystriedajú tri rôzne scénky, znie: „Zabudnite na retro banky a zbavte sa mesačných poplatkov." Tri kratšie videá sú zamerané na konkrétne produkty, zatiaľ čo dlhší spot spája všetky scénky dohromady.

Hlavné hrdinky reklamných spotov sú dievčatá, ktoré cvičia pilates, hipsterský mladík, ktorý rád varí a riadi automobil, či sympatický pár nemilo prekvapený roztrhaným gaučom. Táto kampaň už nie je prepojená s retro tematikou z leta minulého roku.

„Primárnym komunikačným cieľom kampane je poukázať na to, že u nás ľudia nemusia platiť zbytočné poplatky, ak svoj účet aktívne používajú; že s nami si všetko vybavia rýchlo, online a jednoducho," hovorí Bohdan Fedor, šéf marketingu direct banky ZUNO.

Prvý televízny spot kampane, ktorý bude predstavený začiatkom februára, je zameraný na účet Plus. Nasledovať budú reklamy o pôžičke a refinancovaní, ktoré sa v televízii objavia koncom mesiaca.

Kampaň pripravila Zaraguza Digital, reklamná agentúra, ktorá je partnerom banky od mája 2012, v spolupráci s režisérom Jurajom Štepkom. Nákup mediálneho priestoru zabezpečila ZenithOptimedia.