V seriáli Prázdniny pribudnú nové postavy. Pozrite sa kto je kto

V seriáli Prázdniny pribudnú nové postavy. Pozrite sa kto je kto Foto: JOJ

 Televizia JOJ prichádza s druhou sériou Prázdnin, vysielať ju začína v stredu 21. februára.

 

 Okrem tradičných postáv seriál oživí viacero nových. Pribudnú rodičia Klaudii, u ktorých Marcínekovci dočasne prebývajú, ale rovnako sa diváci zoznámia aj s Marikinou a Dášinou mamou či s nevlastným Tomášovým bratom Lišákom, ktorého si decká okamžite zamilujú. 

Odporúčame aj: Prázdniny sa vracajú na JOJ s druhou sériou. O čom bude?

Kto sú nové postavy (herci a obsadenie):

Vlastička Kuňáková – Jana Oľhová

Klaudiina mama. Je to zdravotná sestra na dôchodku, do ktorého išla predčasne, aby mohla Klaudii pomáhať s Lily, s ktorou ostala sama. Vlastička je typ mamy, ktorá má na všetko názor a do všetkého sa "montuje", no na druhej strane zase nezištne pomôže. Ticho je len v prítomnosti svojho muža Milana, pretože pred ním má veľký rešpekt. Zdena ako zaťa má rada, lebo vidí, že sa stará o jej vnučku Lily, ktorá si ho obľúbila. Vlastička bez okolkov rozhoduje za iných a to privádza Klaudiu do šialenstva, všetko však robí s dobrým úmyslom.

Milan Kuňák - Vlado Jedľovský

Klaudiin otec. Profesor, bývalý primár v pôrodnici, odborník vo svojom obore. Vzdelaný a rázny muž, jeho najväčšou slabosťou je vnučka Lily, ktorú rozmaznáva. So svojim zaťom Zdenom, nie je príliš spokojný, predstavoval si niekoho iného pre svoju jedinú dcéru. Na druhej strane však rešpektuje jej rozhodnutie. Zdenovu menejcennosť dáva predsa len najavo, hlavne vo vzťahu k Lily, pretože zrazu nie je jediný v jej živote. Je to stará škola, má svoje zvyky, ktoré mu momentálne narúša prítomnosť Zdena v ich byte.

Foto: JOJ

 

Lišák - Pavel Liška

Nevlastný brat Laca Lehotského. Vždy sa bez ohlásenia zjaví, ale bez ohlásenia aj odíde. Mišo a Ondro ho majú strašne radi, lebo je s ním zábava. Laco má však na neho ťažké srdce, lebo ho viní za niekdajší rozpad skupiny Ofsajd. Je to taký typ vandráka, ale s dobrým srdcom.

Foto: JOJ
 

Evička - Zuzana Tlučková

Marikina mama – je to moderná, čiperná žena, veľmi podnikavá. Žije sama, ale vôbec sa nebráni zoznamovaniu s mužmi. Ak jej vzťah nevyjde, dlho neplače a nájde si iného. Zoznamuje sa s nimi cez internet. Je veľmi "ukecaná".

Foto: JOJ
 

​​Violka - Táňa Kulíšková

Dášina mama, ktorá má večnú tému – ohovárať svojho bývalého muža a otca svojich dvoch dcér – na akúkoľvek tému. Vždy má o ňom nejakú príhodu. Keď má prísť do Bratislavy, Dáša je z toho na nervy. Tentokrát prichádza s tým, že potrebuje jej mladšej dcére nájsť privát, keďže ide na vysokú školu. Dáša už nemôže počúvať jej sťažnosti, a tak spolu s Klaudiou a Marikou vymyslia, že by si mala niekoho nájsť a vyraziť z kopýtka, tak ako to robí mama Mariky.

Foto: JOJ