Print this page

Europa 2 opäť hľadá nový hlas a spúšťa projekt Tvár do rádia, ktorého cieľom je nájsť nové moderátorské talenty z „ulice“.


Tretí ročník súťaže Tvár do rádia štartuje 1. augusta 2018 a aj tento rok bude prebiehať prostredníctvom Instagramovej výzvy.

Úloha pre nádejných moderátorov, ktorí sa chcú stať súčasťou tímu rádia Europa 2, je jednoduchá – zverejniť krátke video s hashtagom #e2tvardoradia2018 na svojom Instagramovom profile. Rádio hľadá výnimočných mladých ľudí, ktorí zaujmú poslucháčov nielen svojím hlasom, výzorom, ale aj povahou.

„Vieme, že na Slovensku máme veľa nenormálnych ľudí, presne ako sme my, ktorí by k nám výborne zapadli. A aj preto sme sa tento rok opäť rozhodli vyhlásiť súťaž „Tvár do rádia“ a nájsť nového člena do nášho bláznivého tímu. Stačí postnúť video na Instagram a my ti možno zmeníme život,“ doplnil Content director Ľubomír Richter.

Všetci odvážlivci sa môžu prihlasovať od 1. do 14. augusta, pričom ich videovizitky budú zverejnené na špeciálnej microsite rádiového webu www.europa2.sk. Prostredníctvom nej budú môcť poslucháči hlasovať za svojich favoritov a ich lajky pomôžu vybrať víťazov do užšieho kola. Do druhého, a teda finálového kola súťaže, postúpia piati finalisti, ktorých Europa 2 predstaví naživo v rannej show Wake up! v pracovnom týždni od 20. do 24. augusta.

Víťaza a novú tvár Europy 2 spoznáme už 27. augusta vo vysielaní rannej show Wake up!

Vďaka predchádzajúcim ročníkom súťaže posilnilo rádio svoj tím už o 2 ľudí - moderátorku Katarínu „Beccu“ Balážiovú a správara Michala Dutku.