Print this page

V Oteckoch pribudnú 4 nové postavy. Pozrite sa, kto to je Foto Markíza

V seriáli Oteckovia na Markíze pribudnú čoskoro 4 nové postavy.

 

Kristína Vaculík si zahrá Zuzanu, vdovu, ktorá má dve deti a Janko Koleník bude Tamarin brat Adam.

Zuza a Adam sú totiž úplné protiklady, ktoré si ľudsky veľmi nesedia a budú sa musieť naučiť spolu vychádzať...

Adam Mak (Ján Koleník):

Tamarin mladší brat je citlivý, romantický, optimistický, v mnohých ohľadoch až naivný a príliš dobrosrdečný. Skrátka, v mnohom pravý opak pragmatickej a ráznej Tamary. Je to bezstarostný „vetroplach“, ktorý si z ničoho nerobí ťažkú hlavu. Posledné roky trávi cestovaním po svete a živia ho príležitostné práce.

Je zábavný, spoločenský, má rád deti, s ktorými sa dokáže „jašiť“ ako rovesník a je pre ne nevyčerpateľnou studnicou dobrodružných príbehov a originálnych, bláznivých nápadov.

Adam je hrdý na svoju „umeleckú dušu“. Zmysel nevidí v honbe za materiálnym bohatstvom a k šťastiu nepotrebuje žiaden luxus - okrem vlastnej slobody. Do príbehu prichádza, keď mu zomrie dlhoročný najlepší kamarát...

Zuzana Hlavatá (Kristína Turjanová):

Zuzana je totálnym protipólom Adama. Je to akčná, rázna a praktická žena, ktorá môže miestami pôsobiť až príliš tvrdo a chladne. V skutočnosti len nechce dať, najmä pred svojimi deťmi, najavo svoj pocit osamelosti a bezradnosti po smrti manžela. Ten bol nielen jej životnou láskou, ale aj partnerom v pracovnom živote.

Ako matka je Zuza pomerne prísna, snaží sa deťom nastavovať pravidlá, zapája ich do chodu domácnosti a rovnako si dáva záležať aj na ich zdravej výžive. Samozrejme, navzdory prísnosti ich veľ mi ľúbi a záleží jej na nich.

 

Zuzanine deti:

Rebeka – „Beky“ (Lara Kubová):

Šikovná školáčka je dievčenskou verziou Fifa, no na rozdiel od neho jej nechýba zmysel pre humor a komunikačné zručnosti. Je suverénna a po mame tvrdohlavá a energická. S mladším bratom má vzťah plný typických súrodeneckých konfliktov, no majú sa radi a držia spolu.

Nikolas – „Niko“ (Daniel Rovňák)
Niko je nezbedný predškolák s hlavou plnou odvážnych nápadov“, ktoré však nepramenia z vnútornej zloby, ale z túžby zabaviť sa, odreagovať, či upútaťe na seba pozornosť. Má zmysel pre humor a dokáže dať veľmi silno najavo emócie – či už kladné, alebo záporné...