Print this page

Markíza má nový seriál Autoškola. Prinášame podrobnosti (VIDEO) Foto: Markíza

Seriál Autoškola je epická komédia o rodine, ktorá sa nedobrovoľne dáva dokopy a kvôli vidine lepších zajtrajškov je ochotná lavírovať aj na hrane zákona.

„Seriál Autoškola je niečo nové a bláznivé. Režisér Tomáš Jančo povedal, že sa pokúsi urobiť niečo úplne iné a je to tu. V Autoškole nebude núdza o bláznivé, akčné a vtipné scény. Bol som prekvapený, aké je to vtipné," povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.

V seriáli sa predstavia Ján Koleník, Juraj Kemka, Emil Horváth ml., Marta Sládečková či Karol Čálik, ktorí sa sa budú ako rodina pokúšať dostať k ukrytému pokladu. Problémom však je, že poklad je zakopaný pod budovou väznice a tak to nebudú mať ľahké.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Autoškola

Dedko po svojej smrti zanechá celej rodine videosprávu, v ktorej im prezradí, že za komunizmu spolu s bratom vyhrali v Rakúsku veľkú sumu peňazí. Vtedy ich, pochopiteľne, nemohli začať míňať, a preto ich zakopali. Bohužiaľ tam, kde ich zakopali, vyrástla medzičasom väznica. A tak sa dedko s bratom k peniazom nikdy nedostali a navyše sa kvôli nim rozdelila a rozhádala celá rodina. Dedko dáva šancu celému pokrvnému príbuzenstvu, že peniaze sú ich, len sa k nim musia dostať.

A tak sa chtiac-nechtiac dávajú dokopy členovia rodiny, ktorí si často nevedia ani na meno prísť. Spoločne sa budú pokúšať dostať k zakopanému dedičstvu pod väznicou. To kvôli čomu sa ich rodiny rozhádali, ich dáva opäť dokopy.

V prvej časti sa rodina rozhodne kúpiť starú Autoškolu neďaleko väznice a spoločne vykopať tunel do väznice. Všetci sa do budovy Autoškoly aj nasťahujú, čím sa začína ich strastiplná honba za vysnívaným pokladom. No ešte pred tým, ako k nemu nájdu cestu, musia nájsť cestu sami k sebe, musia sa naučiť žiť pod jednou strechou. To sa však ukáže byť náročnejšie, ako sa na prvý pohľad zdalo. A keďže v kriminálnych praktikách nie sú veľmi zbehlí, Autoškola sa stáva jediným reálnym zdrojom ich príjmov - hlavne preto, lebo si v nej robia kurz všetci policajti aj členovia väzenskej stráže!