Print this page

Nedeľné Na telo prinesie súboj, aký diváci dlhší čas vidieť nemohli. Po takmer dvojmesačnej zdravotnej pauze zavíta do televízneho štúdia predseda koaličného Mosta-Híd Béla Bugár, ktorý v televíznych debatách nebol od prezidentských volieb. V Markíze s ním bude debatovať predsedníčka poslaneckého klubu OĽaNO Veronika Remišová.

Béla Bugár po svojom návrate našiel svoj Most-Híd pod hranicou zvoliteľnosti. Ako to chce riešiť? Priláka Most späť svojich vo

ličov daňovými či odvodovými úľavami, alebo sa pokúsi o spojenie s konkurenčnou SMK? A má stále o koalíciu s SMK záujem aj hnutie OĽaNO?

V nedeľu sa moderátor Michal Kovačič bude pýtať aj na ďalšiu cestu predsedu parlamentu Andreja Danka do Moskvy a zahraničnú politiku tejto vlády. Preberieme vzťahy v koalícii aj opozícii, ale aj budúcnosť hnutia OĽaNO.

Diváci sa budú môcť opäť zapojiť do vysielania, či už hlasovaním za svojho favorita, alebo položením otázky pre oboch hostí. Stačí, ak budú sledovať stránku Na telo na Facebooku.

Politickú diskusnú reláciu Na telo odvysiela televízia Markíza v nedeľu, 12. mája 2019, so začiatkom v tradičnom čase o 13:00.