Print this page

Najlepší svetoví tenisti a tenistky zavítajú od štvrtka 6. júna do nedele 9. júna 2019 na obrazovky televízie Dajto. Svoje tenisové umenie predvedú v priamych prenosoch zo semifinálových a finálových zápasov dvojhry žien a mužov v rámci prestížneho tenisového turnaja Roland Garros.

Jednotlivé zápasy budú komentovať Daniel Očenáš, Miroslav Špaček alebo Tomáš Kurilla, ako spolukomentátori sa predstavia známe tenisové osobnosti ako tréner Štefan Čižmarovič či bývalá špičková profesionálna hráčka Karina Cíleková-Habšudová. Diváci sa môžu v najbližších dňoch tešiť aj na reportáže priamo z Paríža, ktoré budú odvysielané v rámci relácie Športové noviny.

Roland Garros, známy tiež pod názvom French Open, je každoročne druhým grandslamovým turnajom sezóny. Svoje pomenovanie získal po francúzskom vojnovom letcovi Rolandovi Garrosovi, ktorý v roku 1913 ako prvý preletel Stredozemné more. V osemhektárovom tenisovom areáli Stade Roland Garros budú tenisti a tenistky v rámci už 123. ročníka tohto prestížneho športového podujatia zvádzať súboje o Pohár mušketierov a Pohár Suzanne Lenglenovej. Kto tieto slávne trofeje zdvihne nad hlavu v roku 2019?

Plán vysielania Roland Garros na TV Dajto:

• Ženské semifinále - štvrtok 6. jún 2019 o 15:00
• Mužské semifinále - piatok 7. jún 2019 o 12:45
• Finále dvojhry žien - sobota 8. jún 2019 o 15:00
• Finále dvojhry mužov - nedeľa 9. jún 2019 o 15:00