Print this page

Kto je kto v seriáli Moja malá princezná (FOTO) Foto: Madd Entertainment/TV Doma

Televízia Doma v januári odštartuje na jej obrazovkách nový premiérový romantický seriál so slovenským názvom Moja malá princezná (orig. Kizim).

 Kto je kto v seriáli Moja malá princezná (osoby a herecké obsadenie):

Öykü Tekinová (Beren Gökyıldız)

Foto: Madd Entertainment
Pôvabné a veľmi bystré dievčatko, obdarené úctyhodnou empatiou a pozoruhodnou inteligenciou. Veľmi ju raní, keď ju jedného dňa bez varovania opustí jej teta Zeynep (Elif Verit), ktorá sa o ňu starala od jej narodenia a ona zostane v prázdnom a studenom dome sama ako prst. Smutná a nešťastná nemá na výber – musí sa pokúsiť nájsť jediného ďalšieho príbuzného, ktorého meno a adresu jej teta zanechala v liste na rozlúčku... Svojho ocka Demira, ktorého ešte nikdy v živote nevidela a ktorý o jej existencii nemá ani len najmenšie tušenie! To sa jej síce podarí, no tým sa problémy iba začínajú. Odvážne dievčatko, ktoré sa navzdory nízkemu veku naučilo popasovať s množstvom ťažkostí a problémov, totiž ťaží veľké tajomstvo...

Cemal Eröz (Serhat Teoman)

Foto: Madd Entertainment
Drsný problémový chlap, ktorý nemá čo stratiť. Počas dlhoročného väzenia i po na slobodu sa jeho jediným zmyslom života stala pomsta – s Demirom má totiž ešte pár nevysporiadaných účtov a chce, aby za ne jeho niekdajší kamarát tvrdo zaplatil! Keď už si raz vzal niečo do hlavy, je dostatočne odvážny i neústupčivý, aby dosiahol, čo chce – akýmkoľvek spôsobom a bez ohľadu na straty.

Müfide Adıgüzelová (Suna Selen)

Foto: Madd Entertainment

Uğurova láskavá mama je veľmi zbožná žena. V podstate možno bez preháňania povedať, že svoj jednoduchý život žije s modlitbou na perách. Jej najväčším trápením - teda, ak odhliadneme od boľavých kolien – je jej nepodarený jediný syn. Je veľmi bystrá a zvedavá, takže to, že ešte neodhalila všetky synove klamstvá a podvody... Nemôže byť nič iné, ako nefalšovaný zázrak! Jej najväčšou radosťou je sledovať v televízii seriály, vďaka ktorým z pohodlia svojej pohovky prežíva všetky krásne pocity a dobrodružstvá, ktoré jej v reálnom živote osud nedoprial.
 
Demir Göktürk (Buğra Gülsoy)
 
Foto: Madd Entertainment

Sympatický podvodník prežil naozaj neradostné detstvo - po strate oboch rodičov totiž ešte ako veľmi malý skončil v sirotinci a viac-menej ho vychovala ulica. Odvtedy v podstate nonstop lieta v nejakých problémoch, do istej miery zásluhou jeho najlepšieho kamaráta Uğura. No akýmsi zázrakom sa mu zatiaľ vždy podarilo pomerne elegantne z nich vykorčuľovať a neskončiť za mrežami. Je bystrý, no na svoju vlastnú škodu neprehliadnuteľne neohrabaný a úplne stratený v medziľudských vzťahoch – žije sám, pretože mu samota vyhovuje, nemá žiadnych priateľov (teda, okrem už spomínaného Uğura), a ani o žiadnych nestojí. No keď do jeho života nečakane vstúpi Öykü, obráti celý jeho život hore nohami! Našťastie...

Uğur Adıgüzel (Tugay Mercan)
 
Foto: Madd Entertainment

Demirov parťák z mokrej štvrte a najlepší kamarát. Teda, vlastne... Jeho jediný kamarát. Otca stratil ako ešte ako chlapec, preto mu, aj keď má starostlivú mamu, chýbal v živote vzor, podľa ktorého by sa naučil byť správnym chlapom. Nečudo, že ho zlákala ulica – so všetkými neduhmi, ktoré k nej patria! Vďaka kontaktom, ktoré tak získal, sa mu už spolu s Demirom podaril nejeden pochybný kšeft. Aj keď sa občas dostane do problémov, vďaka vrodenej empatii, ktorou na rozdiel od Demira disponuje, sa mu vždy nejakým zázrakom podarí vykrútiť z najhoršieho!

Asu Karahanová (Selin Şekerci)
 
Foto: Madd Entertainment

Öyküina mama. Spolu s Demirom a Cemalom vyrastala v rovnakom detskom domove, kde sa z nich stali najlepší priatelia. Boli si v ťažkých chvíľach oporou a zároveň jedinou rodinou. Je hrdá a veľmi odvážna, dokáže temer úplne všetko, čo si zaumieni. Nebojí sa čeliť akejkoľvek výzve či pustiť sa i do zdanlivo beznádejného boja, ktorý iní buď dopredu vzdajú alebo sa mu radšej s prehľadom vyhnú. No nedokáže byť šťastná, pretože ju nikto nenaučil, ako na to – a nevie ani ľúbiť, pretože ani to ju, žiaľ, nemal kto naučiť...
 
Candan Hoşgörová (Leyla Lydia Tuğutlu)

Foto: Madd Entertainment
Moja malá princezná - Candan Foto: Madd Entertainment
Krásna, bystrá a talentovaná mladá veterinárka. Na prvý pohľad to možno nevidno, no už je to nejaký ten piatok, čo pre obrovskú bolesť a sklamanie, ktoré zažila v minulosti, prestala dôverovať ľuďom a všetku svoju nehu a lásku sa rozhodla venovať len a len svojim zverencom – nemým tváram. Osud ju naučil stáť na vlastných nohách a spoliehať sa iba na vlastné sily, preto ani neočakáva, ani neprijíma pomoc od iných. No je tiež veľmi zraniteľná, hoci sa to snaží pred ostatnými skrývať, aby ju opäť niekto hlboko neranil – zo strachu, že z ďalšieho sklamania a zrady by sa možno už nikdy nespamätala. od ľudí. Jej osamelý a smutne neúplný svet sa však začne rýchlo meniť, keď doň vstúpi malá Öykü!
 
Sevgi Günayová (Sinem Ünsal)
 
Foto: Madd Entertainment
Öyküinej láskavej učiteľke rodičia ani nemohli vybrať priliehavejšie meno - Sevgi totiž znamená láska! A presne taká Sevgi je – chápavá a trpezlivá, plná nehy a porozumenia. Jej žiaci sú pre ňu všetkým, preto sa o nich zaujíma nielen počas vyučovania, ale i i po ňom. A obzvlášť o Öykü, pretože ako jedna z mála zasvätených pozná jej neľahkú rodinnú situáciu.