Print this page

Na Doma začal nový seriál Cennet, toto sú zaujímavosti, ktoré by ste mali vedieť Foto: Eccho Rights/TV Doma

TV Doma má nový turecký romantický seriál Cennet, ktorý vysiela každý deň od pondelka do štvrtka. 

Od detstva sa musela spoliehať sama na seba, ale keď do jej života vstúpi vlastná matka... O svoje šťastie bude musieť zabojovať!

Odporúčame: Kto je kto v seriáli Cennet (FOTO)

O čom je seriál:

Jedni veria, že máme svoj osud napísaný vo hviezdach, druhí, že ho utkali sudičky a ďalší zase, že sme sami strojcami svojho šťastia... Ťažko povedať, kto má pravdu –ktovie, možno tak trochu všetci. Isté je len to, že občas v našich životoch zohrá dôležitú úlohu okamih, ktorý na prvý pohľad nevyzerá nijako výnimočne a až neskôr, vo svetle ďalších okolností, sa ukáže jeho jedinečnosť. V živote krásnej mladej architektky Cennet (Almila Ada) je týmto okamihom moment, keď v deň svojej promócie vbehne pod auto fešákovi Selimovi (Berk Atan), priateľovi jej spolužiačky Melisy (Zehra Yılmaz). Ich osudy sú totiž neoddeliteľne späté...

Narastajúcej vzájomnej náklonnosti dvoch príťažlivých mladých ľudí však stojí v ceste viacero tajomstiev, na ktorých môže ich rodiaci sa vzťah poľahky stroskotať. Ich spoločným menovateľom je minulosť – jeho, jej, jeho rodičov, jej babičky (Güler Ökten) a Melisinej až nezdravo ctižiadostivej mamy Arzu (Esra Ronabar)!

Zaujímavosti o novinke:
* Ak sa neviete zbaviť dojmu, že pôvabnú herečku Almilu Adu, ktorá vdýchla život sladkej Cennet, odniekiaľ poznáte... Nemýlite sa. Vidieť ste ju mohli v seriáli Kúsok zo mňa, v úlohe Kahramanovej arogantnej netere Nehir.

* V úlohe Melisinho strýka Orhana, ktorý je krásnou Cennet od prvého stretnutia temer rovnako očarený ako Selim, sa objaví sympaťák Yusuf Agkün, ktorého tvár už z obrazoviek televízia Doma dôverne poznáte – v seriáli Feriha totiž stvárnil Koraya.

* Povedomý vám zrejme bude i Şencan Güleryüz, predstaviteľ Cengiza. Toho si zase môžete pamätať ako kráľa kozmetiky Kerema Sancaktara z romantického seriálu Nikdy ťa neopustím, chorobne posadnutého hlavnou hrdinkou Nur v podaní krásnej Amine Gülşe!