Print this page

Na Markízu prichádza Farma 12. V čom bude iná a kto sú noví farmári? (FOTO) Foto: Markíza

Televízia Markíza čoskoro prinesie na obrazovky v poradí už dvanástu sériu drsnej reality šou Farma. Televízia prichádza s novým konceptom.

 

V 12. sérii sa objavia viaceré nové pravidlá a úlohy, ktoré život na Farme posunú do ešte náročnejšej roviny, avizuje televízia.

Moderátorkou bude opäť Eva "Evelyn" Kramerová. Nebude chýbať ani farmársky šéf Martin Bagar.

Skupina nových farmárov bude najbližšie mesiace prekonávať predsudky, ktoré v sebe máme všetci od nepamäti. Statok v izolovanej oblasti preverí ich fyzické aj psychické možnosti. Mesto verzus Dedina, kto bude lepší?

Prichádzajú z rôznych zázemí, životných situácii a osud ich stihol poriadne preskúšať. Niektorí sa narodili na dedine a žijú v meste, iní sa narodili v meste a žijú na dedine.


Medzi farmármi sa objavia aj Slováci, ktorí sa naspäť domov vrátili po rokoch pre pandémiu. Stret hodnôt, presvedčení, dvoch rôznych svetov, ktoré sú od seba vzdialené len kúsok, no zároveň sú od seba tak ďaleko.
Presne také je Slovensko a taká bude aj nová Farma.

Nová Farma začína 31. augusta.

"Pripravili sme pre vás sezónu plnú prekvapení, aké ste na Farme ešte nevideli. Sú dedinčania naozaj jednoduchí? Mešťania nafúkaní? Súťažiaci budú mať dosť času na to, aby staré známe predsudky prekonali. Ten, kto to dokáže, sa nakoniec stane víťazom," avizuje televízia.

Víťazi predošlých sérií

Farma 1 - Andrea Járová
Farma 2 - Radomír Spireng
Farma 3 – Mário Drobný
Farma 4 – Pavol Paco Styk
Farma 5 – Lenka Švaralová
Farma 6 – Tomáš Mayer
Farma 7 – Tomáš Mrva
Farma 8 – Miroslav Povec
Farma 9 - Šimon Néma
Farma X - Dominik Porubský
Farma 11 - Gabriel Sedláček