Print this page

Pozrite sa, kto je kto v seriáli Pumpa (FOTO)

RTVS má od septembra nový seriál Pumpa.

 V komediálnom seriáli Pumpa trojica: pumpár Mickey (Michal Kubovčík) taxikár Dano (Dano Heriban) a štamgast Jari (Tibor Vokoun) reagujú na aktuálne spoločenské dianie, okrem nich sa v sitkome objavujú aj osobnosti spoločenského života.

Kto je kto v sitcome Pumpa:

Pumpár Michal (Michal Kubovčík)

Foto: RTVS

Mišo "Mickey" pracuje na Pumpe už nejaký ten rok. Pôsobí pokojným dojmom, ale vie aj poriadne vybuchnúť. Najmä, keď s niečím nesúhlasí. Je ekologicky založený a ako správny pumpár "všade bol, všetko videl a o všetkom vie". Je pripravený sa za svoje názory a svoju planétu aj biť.

Taxikár Dano (Dano Heriban)

FOto: RTVS

Dano navštevuje pumpu každý večer, aby svojej manželke Milke kúpil niečo pod zub a popritom scucne dve-tri pivká a okomentuje všetko, čo mu príde vhod i nevhod. Ako správny taxikár, pozná problémy bežných ľudí a ku všetkému ma svoj jasný názor. Spolu s Mišom a Jarim tvoria partičku pumpových kamarátov, ktorí majú správnu odpoveď na všetko!

Štamgast Jari ((Tibor Vokoun)

Jari je tajomný elektrikár, ktorý len sedí na pumpe a listuje v mobile. Do debát Miša a Dana sa moc nezapája, skôr slúži ako oporný bod, u ktorého hľadajú podporu, aj keď neraz ani netuší o čom sa bavia.