Print this page

Na Doma prichádzajú  2 nové seriály Spútaný motýľ a Chicago Med, prinášame podrobnosti (VIDEO) Foto: Markíza

Hneď začiatkom januára 2021 sa diváci televízie Doma môžu tešiť na atraktívnu tureckú novinku Spútaný motýľ a jeden z najúspešnejších lekárskych seriálov súčasnosti Chicago Med.

Diváci televízie Doma sa už začiatkom roka 2021 môžu tešiť na dve atraktívne seriálové novinky. Na svoje si prídu milovníci tureckých seriálov plných silných emócií, ako aj fanúšikovia špičkových seriálov z lekárskeho prostredia.

Už v pondelok 4. januára 2021 začína nový príbeh lásky - turecký romantický seriál s názvom Spútaný motýľ (Hercai) je o jednej veľmi vplyvnej rodine a mladej Reyyan, ktorá si myslí, že do rodiny patrí tiež... avšak mýli sa. Reyyan sa zaľúbi do Mirana a ten si ju chce zobrať za ženu. Správy o ich láske však niektorým ľuďom prekážajú a vo vzduchu visí pomsta. Svadba sa napriek tomu uskutoční, Miran a Reyyan zamýšľajú začať nový život v spoločnom dome, ale Miran hneď po prvej noci vzťah ukončí. Dôvodom je krvavý zločin z minulosti, za ktorý má zaplatiť práve nevinná Reyyan. Časom vyjdú na povrch nové a nové tajomstvá... Budú pre lásku osudné, alebo, naopak, dajú ich vzťahu novú šancu?

Seriál má klasické prvky tureckej drámy, ale zároveň ide o moderný romantický seriál ozvláštnený tureckou kultúrou a východnými tradíciami. Špičkové herecké obsadenie, skvelo fungujúca chémia medzi ústrednou dvojicou a príbeh lásky v centre pozornosti priniesol seriálu výrazný divácky úspech, a to nielen v domovskom Turecku, ale po celom svete. Vysielacie práva doposiaľ zakúpili televízie vo viac než 100 krajinách.

Zdroj: Markíza

Seriály z lekárskeho prostredia sa, obzvlášť v tejto neľahkej dobe, na obrazovkách televízie Doma tešia vysokému diváckemu záujmu. Po Dobrom doktorovi a Nočnej službe preto v rovnaký deň, pondelok 4. januára, odštartuje ďalšia atraktívna premiérová novinka s názvom Chicago Med. Diváci budú môcť každý pracovný podvečer sledovať životné strasti a pracovné nasadenie zamestnancov najmodernejšej a zároveň najvyťaženejšej nemocnice v Chicagu. Predovšetkým tím odvážnych lekárov a sestier, a najmä ich nadšenie a odhodlanie pre svoje náročné poslanie, drží toto nemocničné zariadenie na nohách. Každý deň im na urgentný príjem prichádzajú jedinečné nové prípady, ktoré sú často inšpirované aktuálnymi skutočnými udalosťami v Chicagu.

Chicago Med pretkáva špičkovú medicínu s osobnými drámami, ktoré nevyhnutne prichádzajú pri takto fyzicky aj psychicky vyčerpávajúcej práci. Autorom seriálu je americký scenárista, producent a skutočná legenda kriminálneho žánru - Dick Wolf. Na svojom konte má niekoľko úspešných seriálov a stojí aj za značkou Law & Order (Zákon a poriadok), ktorú pozná celý seriálový svet.

Vysielacie časy nových seriálov:
• Spútaný motýľ – od pondelka do štvrtka o 20:30 na Doma (od 4. januára 2021)
• Chicago Med – od pondelka do piatka o 18:30 na Doma (od 4. januára 2021)