Print this page

Raper Takeoff z kapely Migos zomrel, zastrelil ho dnes zatiaľ neznámy páchateľ v bowlingovom centre v Houstone pri hre kociek. Na mieste bol dvadsaťosemročný raper s ostatnými členmi svojej kapely na súkromnej ​​party. O incidente informovala agentúra AP.

Takeoff (vlastným menom Kirshnik Khari Ball) bol na mieste vyhlásený za mŕtveho o pol tretej ráno houstonského času. Zatiaľ neznámy útočník postrelil v budove bowlingového centra aj ďalších dvoch ľudí, ktorí boli prevezení do nemocnice.

Takeoff sa narodil v americkej Georgii v roku 1994. So svojim strýkom a bratrancom, s prezývkami Quavo a Offset, založili kapelu Polo Club. V roku 2011 vydali debutový album Juug Season už pod menom Migos, píše denník The Guardian. Prvým mainstreamovým hitom rapového tria bola skladba Versace z roku 2013.

Houstonský policajný hovorca John Cannon novinárom po streľbe v bowlingovom centre odmietol oznámiť identitu zastreleného do doby, než bude o úmrtí informovaná jeho rodina. Americké médiá už však obeť identifikovali ako Takeoffa.