Print this page

Globálna technologická spoločnosť Daktela si pre mediálnu komunikáciu na Slovensku vybrala agentúru Rubikon PR, ktorá sa zameriava na prácu s klientmi z oblasti technológií a e-commerce.

Spoluprácu odštartovali v októbri 2022. Cieľom agentúry Rubikon PR bude sprevádzať Daktelu k úspešnému posilneniu pozície na slovenskom trhu, informuje agntúra v tlačovej správe.

Technologickú spoločnosť Daktela založili v roku 2005 David Hájek a Richard Baar v Českej republike. Dnes má firma pobočky na Slovensku, v Česku, Poľsku, Maďarsku, Spojenom kráľovstve, Dubaji, na Filipínách a po nedávnej expanzii aj v Slovinsku a Rumunsku. Daktela umožňuje svojim viac než tisíc klientom starať sa o svojich vlastných zákazníkov pomocou všetkých dostupných komunikačných kanálov, ako je hlas, email, SMS, webový chat, Facebook Messenger, WhatsApp či Viber.

“Daktela je lídrom softwarového riešenia pre kontaktné centrá na Slovensku, pomocou našich služieb už viac ako desať rokov poskytujeme lokálnym firmám aj globálnym korporátom, pôsobiacim na slovenskom trhu, komplexnú zákaznícku starostlivosť. Tento rok sme sa však rozhodli našu komunikačnú stratégiu rozšíriť a zlepšiť vnímanie našej firmy medzi miestnymi zákazníkmi. Práve preto sme zahájili spoluprácu s agentúrou Rubikon PR, s ktorej prácou už máme dobré skúsenosti na českom trhu,” komentuje krok CEO Daktely Richard Baar.