Druhá séria Divokých koní začína onedlho. O čom bude a ako začne?

Druhá séria Divokých koní začína onedlho. O čom bude a ako začne? Foto: JOJ

 

 

Druhá séria denného seriálu Divoké kone začína JOJ vysielať v pondelok 17. augusta.

Divoké kone budú opäť jeden z ťažiskových formátov JOJ jesennej televíznej sezóny.

„V deji sa okrem postáv z prvej série objaví aj niekoľko nových tvárí. Konkrétne to je herečka Natália Germániová, známa ako dcéra Dr. Emy, ktorá sa Adamovi predstavila ako Miriam Fábry," píše televízia.

O čom bude druhá séria?

Minulosť ťa dobehne. Statok Holzmannka, kde sa uprostred nádhernej prírody chovajú ušľachtilé kone, v sebe ukrýva temné tajomstvo. Keďže minulosť je neúprosná, dobieha svojich aktérov a dávne hriechy sa pomaly začnú vynárať na povrch. V pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov sa ukrýva utajený zločin z konca druhej svetovej vojny. Jeho postupne odhaľovanie prichádza až po rokoch, a to vďaka láske dvoch mladých ľudí, Adama a Hany.

Na statku Holzmannka panuje pokoj. Adam s Hanou si užívajú jeden druhého. Albert s Terezou si vynahradzujú stratené roky.
Mery so Šušom sa musia stretávať tajne a Džonovia majú z ich „nenápadnosti" ohromnú zábavu. Pri pokuse o spoločnú chvíľku osamote sa však Šušo zraní.
Danka s rastúcim bruškom má pred Biankou výčitky. Chráni ju pred pravdou, i keď Bianka sa na Dankine bábätko veľmi teší.
Simona sa ešte stále nedokáže vyrovnať s Dankiným tehotenstvom. Pomstí sa jej prostredníctvom Imra.
Albert navrhne Adamovi, aby si v pracovni po Osvaldovi zariadil svoju kanceláriu. Vo vile sa objaví nečakaný, no najmä neželaný a nežiaduci hosť.
Adam sa chystá na zopár dní preč – ide opäť lietať.
Imro má pocit, že s Albertom už si nie sú takí blízki. Zuzka ho podporí, aby si to s ním vydiskutoval.
V lesoch pri statku sa objaví zranený kôň. Začína sa záchranná akcia.

"Aj v druhej sérii odhaľujeme tajomstvá, ale z inej strany, ako boli predostreté doteraz. Je možné, že všetko je inak, ako si myslíme. Pribudnú nové postavy, ktoré ovplyvnia životy starých postáv," píše televízia.

Hrajú: L. Haverl, A. Javorková, I. Romančík, M. Igonda, J. Dobrík, M. Šagátová, A. Ďuránová, R. Halák, P. Višňovský, L. Garajová-Schrameková, J. Kemka, Ch. M. Pauliny, I. Vojtek, M. Šalacha, J. Ďuriš, T. Mischura, D. Zeleníková, M. Nahálka, Cs. Kassai, J. Rašla, E. Borsová, I. Kubačková a ďalší.
Kreatívna producentka: D. Haláková. Výkonný producent: P. Polner.
Réžia: Braňo Mišík

Nový claim seriálu znie: „Dá sa všetko odpustiť?"