Print this page

SWAN pridáva stanice TLC a HBO 3 Reprofoto GameofThrones

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN pokračuje v rozširovaní portfólia televíznych kanálov v programovej ponuke digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA.

V marci 2016 v nej pribudnú dva programy.

„Od 1. marca zaraďujeme do našej ponuky aj americký rodinný dokumentárny kanál TLC. Medzi najznámejšie seriály z produkcie TLC patria Cukrárenský Boss, či Cigánske svadby," hovorí produktový manažér pre televíziu SWAN Milan Svrček.

Kanál si môžu naladiť zákazníci využívajúci vyššie programové balíky služieb Digitálna televízia „L" s viac ako 80 TV kanálmi za necelých 15 EUR mesačne alebo Digitálna televízia XL, ktorá ponúka viac ako 111 TV kanálov, vrátane 42 v HD kvalite, za iba 29,99 EUR mesačne.

21. marca pribudne pripravovaný nový prémiový televízny kanál HBO 3 aj v HD rozlíšení. Pôjde o náhradu za HBO Comedy. Kanál HBO 3 bude v programovej ponuke SWAN MULTIMEDIA dostupný v rámci balíka programov HBO, ktorý po novom ponúkne TV kanály HBO, HBO 2 a HBO 3 a to aj v HD kvalite za 8,99 EUR mesačne alebo v rámci balíka služieb Digitálna televízia „XL".