Na JOJ začína seriál Prázdniny. Prinášame podrobnosti

Na JOJ začína seriál Prázdniny. Prinášame podrobnosti Foto: JOJ

Televízia štartuje 18. januára nový rodinný komediálny seriál. Seriál má 10 dielov a televízia ho bude vysielať podľa predbežných plánov v stredu večer.

O čom je seriál?

Traja bratranci Jano, Zdeno a Laco majú ťažkú úlohu. Ukázať svojim deťom, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez počítača a televízora. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov, to sú prázdniny, na aké sa nezabúda.

Bratranci Jano, Zdeno a Laco sú nielen rodina, ale aj najlepší priatelia. Majú spoločné spomienky na skvelé detstvo strávené v dedovej chalupe na Myjave. Na Zdenovej svadbe sa pod vplyvom nostalgie a alkoholu dohodnú, že rovnaké prázdniny plné zážitkov doprajú aj svojim deťom. Vyrazia na dvojtýždňovú výpravu do lona prírody, kde majú v pláne oddychovať a vychutnávať si ticho, pohodu a slobodu od manželiek. Marika, Dáša a čerstvá novomanželka Klaudia nedávajú veľké šance tomu, že muži vydržia dva týždne so šiestimi deťmi, no ich motivuje Lacova stávka s Dášou. Ak vyhrajú, dovolí mu vypratať garáž, postaviť v nej skúšobňu a oživiť zašlú slávu jeho skupiny Ofsajd. Zdeno výpravu do minulosti berie ako príležitosť zblížiť sa so svojou čerstvo vyženenou dcérou Lily a Jano verí, že jeho deťom život v lone divokej prírody zocelí charakter. Ich idylické predstavy od začiatku narazia na odpor. Na chalupe nie je signál ani internet, decká sa nudia a celá zostava sa mení na výbušnú zmes tesne pred explóziou. Muži musia občas siahnuť na dno svojich síl, aby na chalupe vydržali dva týždne a nezbláznili sa.

Hrajú: Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Šipošová, Zuzana Norisová, Kristína Greppelová
Deti: Samuel Kennedy, Karolína Kubánková, Andy Kummer, Markus Filipko, Michaela Rovňáková, Adela Heftyová
Scenár: Kristína Cibulková, Stano Guštafík
Réžia: Ivan Predmerský

Jano Jančich (Ľuboš Kostelný), Marika Jančichová (Zuzana Norisová) a ich deti: Anežka 8 (Adelka Heftyová), Mária 10 (Miška Rovňáková), Gorazd 12 (Andy Kummer)

Zdeno Marcínek (Marko Igonda), Klaudia Marcínek (Kristína Greppelová) a ich dcéra Lily (Karolína Kubánková)

Laco Lehotský (Tomáš Matonoha), Dáša Lehotská (Lucia Siposová) a ich synovia Ondrej 12 (Markus Filipko), Mišo 9 (Samuel Kennedy)