14 rokov po škandále s odhalením prsníka Jaksnovej sa Timberlake predstaví na Super Bowle

 

Štrnásť rokov po škandále s odhaleným prsníkom Janet Jacksonovej sa spevák Justin Timberlake opäť predstaví počas finále ligy amerického futbalu NFL. Vedenie súťaže oznámilo, že desaťnásobný držiteľ ceny Grammy bude hlavnou hviezdou prestávkového programu Super Bowlu 4. februára v Minneapolis.

Tridsaťšesťročný Timberlake bude spievať počas tradične mimoriadne sledovanej polčasovej show už tretíkrát, čo sa doteraz žiadnemu umelcovi nepodarilo. Prvýkrát vystúpil na Super Bowle v roku 2001 ešte ako člen chlapčenskej skupiny N'Sync, o tri roky v Houstone zaspieval duet s Janet Jacksonovou.

V závere vystúpenia vtedy Timberlake trhol s časťou oblečenia Jacksonovej tak silno, že údajne nechtiac odhalil jej prsník. Vo svojom následnom ospravedlnení spevák, producent a herec použil frázu "závada šiat", ktorá sa stala súčasťou popkultúry a dostala sa do slovníkov.

Super Bowl je najsledovanejším podujatím v americkej televízii, ku ktorej každoročne priťahuje viac ako 100 miliónov divákov. V minulých rokoch boli hviezdami poločasového programu napríklad Lady Gaga, Coldplay, Beyoncé, Katy Perry, Bruno Mars či Madonna.