Prichádzajú noví Susedia: Čo sa zmení, a čo bude ako v starých Susedoch?

Komediálny seriál Susedia v minulosti lámal rekordy sledovanosti, aj preto seriál patrí medzi najviac reprízované projekty televízie Markíza.

 

 

Televízia sa po desiatich rokoch rozhodla k nemu vrátiť a niekoľkoročnej prestávke chystá ďalšiu sériu. Desať rokov je dlhá doba, ale niektoré veci sa jednoducho nezmenia!

Ako sa zmenili postavy?
Manželstvo Františka a Zuzany už prejavuje značné známky opotrebenia, čomu nenapomáha stále sa zväčšujúci rozdiel v schopnosti priniesť do rodinného rozpočtu nejaké to euro. Kým Zuzana sa zmenila z podomovej obchodníčky na vážnu podnikateľku, ktorá využíva všetky výdobytky moderných technológií na to, aby svoje impérium stále rozširovala, František sa zabrzdil na pozícii radového člena Lesnej správy.

Odporúčame aj: Kto koho hrá v seriáli Susedia

Zato Ildikó sa vôbec nezmenila. Stále nevie variť ani dobre po slovensky, je rovnako žiarlivá a temperamentná ako pred desiatimi rokmi. Akurát László sa dostal do nezávideniahodnej situácie. Už ani to kutilstvo nie je ako predtým a tak si hľadá prácu, ktorá by mu okrem peňazí zabezpečila aj pokoj v rodine.

A čo by to bolo za susedov, keby medzi nimi chýbala Sladká! „Stará, dobrá" Marta sa vracia vo veľkom štýle. Zmenená na nepoznanie, plná skúseností a zážitkov.

László a František Foto: Markíza

 
Premiéra štvrtej série sa na obrazovky televízie Markíza dostane 1. januára 2018 o 20:30. Čo sa za desať rokov zmenilo v živote oboch svojráznych rodín? A čo naopak zostalo úplne rovnaké?
Foto: Markíza
 

Stromokocúrovci a Komáromovci sa opäť stanú reálnymi susedmi v novej bytovke, majú nové byty. Dokonca oba majú aj balkón, kde sa odohrajú viaceré vtipné situácie.

stena.jpg
 

František je stále nadšeným poľovníkom a pracuje na lesnej správe. Jeho manželka Zuza tiež nezmenila profesiu a venuje sa predaju drobností cez internet. László je však bez práce a Ildikó stále nevie variť. A rovnká zostane aj titulná skladba seriálu.

Foto: Markíza
 

Susedia sa vrátia v pôvodnej zostave, v novej sérii sa objavia aj postavy, ktoré diváci poznajú z minulosti - napríklad Františkova mama či poštár. Pribudne aj nová tvár, mladá domová dôverníčka Andrejka (Dominika Richterová).

Foto: Markíza
 

Vo Františkovom byte nebude chýbať ani známa vypchatá kuna. Pôvodná sa už síce nezachovala, ale aj táto nová je parádna! Peter Marcin si pre potreby nakrúcania opäť po dlhom čase nechal narásť fúzy, Andy Kraus využíva nalepovacie.