Na Markíze začína nový seriál Detektív Dušo, prinášame podrobnosti

Na Markíze začína nový seriál Detektív Dušo, prinášame podrobnosti Foto: Markíza

  

 


Už onedlho sa na obrazovkách televízie Markíza začne nový detektívny seriál s komediálnymi prvkami s názvom Detektív Dušo. V hlavnej úlohe detektíva z mestečka Bystrica Dušana Štefánika sa predstaví Alexander Bárta.

 

Dej sa bude odohrávať na rôznych miestach: v jaskyni, golfovom areáli ale aj vo fabrike či pri futbalovom mužstve.

Seriál je odľahčený humornými dialógmi.

Foto: Markíza

„V seriáli uvidíte okrem krásnych kútov Slovenska, kde sa nakrúcalo, aj neopakovateľné kulinárske umenie Dušovej mamy, zarážajúcu nešikovnosť dvoch policajtov Patrika a Martina a nespočetné množstvo zábavných situácií, ktoré okolo Duša vznikajú," sľubuje televízia.

V seriáli uvidíte okrem Alexandra Bártu aj Táňu Radevu, Petru Vajdovú, Mira Nogu, Gregora Hološku, Stana Pitoňáka, Ondreja Kovaľa a Eugena Libezňuka.

O čom bude seriál?

Alexander Bárta ako detektív s fúzikmi, Petra Vajdová ako súdna lekárka a Miro Noga ako oddaný policajný major.
Dušan Štefánik nie je stereotypný krásavec s tehličkami na bruchu. Na to, aby chytil zločincov, nepoužíva päste, ale mozog. Z chlapca, ktorého spolužiaci nebrali vážne, vyrástol asi najinteligentnejší vyšetrovateľ v okrese. Pracuje v tíme majora Németha, nie práve najschopnejšieho, ale oddaného policajného úradníka. Tím vyšetrovateľov dopĺňa súdna lekárka – profesionálka - ktorá si síce drží od kolegov odstup, ale svojej práci je absolútne oddaná.

V Bystrici vie každý o každom všetko, niekedy aj viac ako by človek chcel. Žiadne tajomstvo preto neostane ukryté navždy. Občas si však obyvatelia mestečka zamieňajú lojalitu k svojim známym a priateľom s ukrývaním dôkazov.