Jennifer Aniston a jej manžel oznámili odluku, kvôli bulváru

 

Americkí herci Jennifer Aniston a Justin Theroux oznámili oficiálnou cestu svoju manželskú odluku. Informovala o tom agentúre AP. 49-ročná Aniston a 46-ročný Theroux uzavreli manželstvo v auguste 2015.

"V snahe zabrániť špekuláciám sme sa rozhodli oznámiť svoju manželskú odluku. Rozhodli sme sa o tom spoločne s láskou koncom minulého roka. Sme dvaja najlepší kamaráti, ktorí sa rozhodli spoločne už nežiť ako pár... V normálnej situácie by sme k tomu kroku pristúpili neverejne, ale vzhľadom na to, že bulvárne médiá si nenechajú ujsť príležitosť špekulovať a vymýšľať si, rozhodli sme sa pravdu oznámiť sami," píše sa okrem iného v spoločnom vyhlásení páru, ktoré zverejnil ich hovorca Stephen Huvane.

Herečku Aniston, ktorá sa preslávila vďaka televíznemu seriálu Priatelia a niekoľkoročnému manželstvu s hercom Bradom Pittom, mohli diváci tiež vidieť v priemerne úspešných romantických komédiách ako Božský Bruce, Riskni to s Polly alebo Až tak moc ťa nežerie.

Theroux sa predstavil divákom napríklad v komédiách Charlieho anjeli: na plné pecky, Zoolander alebo Baxter. Hral tiež v mnohých známych televíznych seriáli ako Sex v meste.