Online videotéka HBO GO v ponuke Telekomu

Online videotéka HBO GO v ponuke Telekomu

Telekom rozšíri interaktívnu ponuku televízie Magio o online videotéku HBO GO, ktorá ponúka viac ako 1500 hodín obsahu vrátane premiérových titulov najväčších hollywoodskych štúdií. Obľúbené seriály ako Game of Thrones alebo True Detective sú v nej dostupné ihneď po uvedení v USA aj v špičkovej HD kvalite.


HBO GO bude od 9. 6. 2014 dostupné všetkým zákazníkom Magio TV aj Magio Sat. Podmienkou je aktivovaný prémiový balíček HBO+Cinemax. Cena za službu je 2 € mesačne. V rámci aktuálne akciovej kampane Telekom prináša prvé tri mesiace používania služby zadarmo, pričom existujúci zákazníci balíčku HBO+Cinemax budú mať službu aktivovanú automaticky a stačí im prihlásiť sa na stránke hbogo.sk. Ponuka platí aj pre nových zákazníkov balíčka HBO+Cinemax.

„Stovky hodín obsahu sú zákazníkovi na HBO GO k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom počítača, tabletu, smartfónu alebo Smart TV. Ponuka filmov sa obmieňa pravidelne každý týždeň a všetky tituly je možné sledovať v pôvodnom znení s titulkami alebo s dabingom," informuje Telekom v tlačovej správe.
Každý zákazník môže sledovať videotéku na dvoch zariadeniach súčasne a celkovo môže mať zaregistrované štyri zariadenia. Tieto zariadenia si môže meniť a manažovať v nastaveniach HBO GO, avšak maximálne môže vykonať päť zmien za mesiac.