Print this page

Vydavateľstvo Petit Press získalo ďalší titul Foto: Petit Press

Do mediálneho domu Petit Press pribudol ďalší regionálny titul.

 

 

Vydavateľstvo prebralo od novembra vydávanie týždenníka s názvom Piešťanský týždeň. Najbližšie číslo vychádza s upravenou hlavičkou s logom MY, názvom MY Piešťanský týždeň a novým televíznym magazínom Fotelka. Vydavateľstvo to oznámilo v tlačovej správe.

„Sme radi, že nám v sieti regionálnych týždenníkov MY pribudol Piešťanský týždeň a tým sme opäť o krok bližšie k nášmu cieľu vytvoriť najpredávanejší týždenník na Slovensku," povedal Milan Mokráň, riaditeľ divízie regionálnych týždenníkov Petit Press-u.

Piešťanský týždeň patril spoločnosti WINTER média. Prvé vydanie vyšlo 30. apríla 1991. Dnes má 24 plnofarebných strán a pribúda televízny magazín. Šéfredaktorom je Jozef Vojčiniak.

Podľa vydavateľstva zmena vlastníka nebude mať dosah na obsah a grafiku.

Sieť titulov MY vychádza v náklade 130-tisíc kusov a pokrýva všetky okresy na Slovensku. Regionálne týždenníky MY okrem printu spravujú aj sieť ultraregionálnych web a FB stránok a skupín, divíznou šéfredaktorkou je Jana Paulovská.

Vydavateľstvo Petit Press vydáva denníky SME, Uj Szó a Korzár, regionálne týždenníky MY, týždenník Vasárnap v maďarskom jazyku, dvojtýždenník Profit, The Slovak Spectator - jediný dvojtýždenník na Slovensku vydávaný v anglickom jazyku a sieť bezplatných novín ECHO. Prevádzkuje sieť webstránok združených pod doménami sme.sk a ujszo.com.