Print this page

Po Kali špeciáli vychádza Šašo špeciál

Titulka je podobná akú mali noviny Kali špeciál, aj grafika a farba. Len obsah je iný aj hlavná postava.

 

 

Pred niekoľkými mesiacmi zaplavili Slovensko noviny Kali špeciál, ktoré vydala strana OĽaNO a Nova v spolupráci so stranou SaS. Noviny, ktoré boli vytlačené v státisícovom náklade, Slovenská pošta odmietla rozniesť do domácností.
Dnes sa objavili veľmi podobné noviny, no s výrazne menším nákladom a rozdávať sa budú v parlamente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šašo špeciál je pamfletom na Igora Matoviča.

K novinám sa prihlásila dvojica Alena Krempaská a Peter Weisenbacher, ktorí sa chystajú rozdávať noviny poslancom parlamentu pred zajtrajším rokovaním Výboru NR SR pre nezlučiteľnosť funkcií, ktorý bude rozhodovať o osude poslanca Igora Matoviča.

Dnes zverejnili len titulku novín a avizujú, že noviny zverejnia „viaceré ekonomické kauzy poslanca Matoviča a jeho politického hnutia OĽaNO", aké zatiaľ nevysvetlili.

"Spravíme všetko preto, aby sme zabezpečili potrebné finančné prostriedky nato, aby sa noviny ŠAŠOšpeciál dostali do všetkých domácností na Slovensku," napísal v tlačovej Weisenbacher.

Krempaská aj Weisenbachcer už priniesli raz so šašo šou do parlamentu. Kostýmami šašov poukázali na to, že Matovič si nezrušil živnosť v čase, keď je poslancom. Matovič im nadával do predajných „deviek", ktoré platí Kaliňák.

S ceduľou „Igor, zákon platí aj pre nás šašov" prišla do parlamentu v kostým šaša aj Martina Križanová, ktorá podľa Denníka N pózovala na bilborde HZDS vo voľbách 2010 s nápisom Aj mladí volia HZDS. Spolu s Alenou Krempaskou bola členkou správnej rady slovenskej pobočky Amnesty International (AI). Medzinárodná organizácia po ich ére slovenskej pobočke odobrala štatút. V roku 2012 kandidovala do parlamentu za stranu Petra Puškára Právo a spravodlivosť.

Aktualizácia o stanovisko Igora Matoviča:

"Opakovane som sa vyjadril, že pre každé dieťa je lepšie, aby vyrastalo s matkou a otcom, ako s dvoma matkami či dvoma otcami. Z toho pramení nenávisť dvoch indivíduí Weisenbachera a Krempaskej, ako hlavných "aktivistov" slovenskej homoloby za adopcie detí homosexuálmi. Zároveň ide o ľudí, ktorí sú podozriví z viacerých finančných podvodov a ľudí veľmi pochybnej povesti. Z tohto dôvodu nemám žiadny dôvod komentovať ich ďalšie úchylné aktivity. Ich aktivity ma len utvrdzujú v presvedčení, že zveriť deti do výchovy takýchto ľudí by bolo obrovským zlyhaním našej spoločnosti."