Print this page

Pluska.sk hľadá nových ľudí Foto: Pluska

Spravodajský server Pluska.sk hľadá editorov webového obsahu so zameraním na domáce, zahraničné spravodajstvo a ekonomiku. Ide o viacero pracovných pozícií.

 


Ako píše Pluska.skod editora sa očakáva, že bude sledovať aktuálne spravodajstvo a prinášať čitateľom "správy z rôznych krajín i oblastí života." Bude rozhodovať o nasadaní článkov na titulku pluska.sk. Okrem hľadania tém v svetových médiách bude písať vlastné články. „Pracuje s obsahom tlačených titulov vydavateľstva a publikuje ich na webovej stránky," píše vydavateľstvo.

 

Práca nie je obmedzená vekom, pohlavím či dosiahnutým vzdelaním. Výhodu majú záujemcovia so skúsenosťami s prácou s textom a obsahom na internete. Aj keď nejde o prácu editora šoubizového obsahu. „Základná orientácia v šoubiznise je však výhodou," píše vydavateľstvo.

Medzi požiadavkami na uchádzačov sú aj odpovede na tri otázky: Čo vám na pluska.sk chýba a čo je naopak zbytočné? Päť nápadov ako by ste vedeli zlepšiť obsah na pluska.sk. Ktorý je váš najobľúbenejší spravodajský web a v čom sa odlišuje od pluska.sk?

Prihlášku aj s požiadavkami je potrebné poslať šéfredaktorovi webu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .